Venner på jobb og privat

Showgirls-jentene trives i hverandres selskap.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Da Showgirls-gjengen feiet inn på scenen for fem år siden, ble showet en stor suksess. Nå spilles forestillingen Showgirls 2, i forbindelse med Chat Noirs 100 års jubileum. Det var nettopp på Chat Noir at Showgirls hadde premiere på sitt første show i 2007.

Med Showgirls 2, stiller jentene med et helt nytt repertoar, og skal holde forestillinger helt frem mot jul.

De fire jentene har jobbet intenst den siste tiden inn mot premieredagen, og var nå fornøyde med at forestillingen ble tatt så godt i mot.

-Nå puster vi lettet ut. Det virket som det var god stemning, og vi bare håper på det beste.

Showgirls-jentene har hatt en pause på nesten fem år, før de nå igjen trer inn i rollene som Norges showgirls. Nå går de inn i en hektisk periode, med mye jobb og forestillinger, men det blir i følge de fire jentene bare moro.

- Det er jo en fantastisk mulighet for oss til å gjøre det en gang til. Vi har jo villet det i fem år, og nå fikk vi sjansen med Chat Noirs 100års jubileum, så vi er så takknemmelige for det, sier Guri Schanke.

Man skulle tro at det ville oppstå noen gnissninger når 4 jenter jobber så tett på hverandre over en lengre periode. Men det er visstnok ikke tilfelle med Norges egne showgirls.

- Aldri. Vi blir bedre og bedre kjent, mer og mer trygge på hverandre. Vi er veldig god vennegjeng.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Man blir ung av å stå på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer