Chris Noth:

- Venner er bekymret

Flere kvinner har hevdet at skuespilleren har forgrepet seg på dem.

ANKLAGET: Chris Noth er anklaget for overgrep av til sammen fem kvinner. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB
ANKLAGET: Chris Noth er anklaget for overgrep av til sammen fem kvinner. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt i comebacket til «Sex og singelliv»-kvartetten, i den nye serien «And just like that..», har det kommet flere overgrepsanklager mot skuespiller Chris Noth (67), som spiller rollen som «Mr. Big».

To uavhengige kvinner sto frem i The Hollywood Reporter og anklaget skuespilleren for å ha voldtatt dem. De har fortalt at den nye serien trigget opplevelsene deres. Siden har tre kvinner til fortalt om seksuell trakassering og overgrep.

SNAKKER UT: En rekke kvinner snakker ut om overgrep i Netflix-dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich». Se traileren. Vis mer

Selv har Noth nektet for anklagene.

- Historiene er fullstendig oppspinn, og de påståtte hendelsene som er detaljert beskrevet virker bare som dårlig fiksjon, har representanten hans uttalt.

Droppet av agentbyrå

Kvinnenes anklager har fått konsekvenser for Noth, som ble droppet av sitt eget agentbyrå A3 Artists Agency. Det fikk Deadline bekreftet. I tillegg har skuespilleren fått sparken fra serien «The Equalizer» i kjølvannet av overgrepsanklagene.

HBO Max har foreløpig ikke uttalt seg om anklagene, men de skal ha klippet ut Noth fra sesongavslutningen, ifølge TVLine.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Det er ingen tvil om at 67-åringen er i hardt vær, og det har nå fått venner av ham til å bekymre seg, ifølge Page Six.

- Chris føler helt ærlig at livet hans er over. Jeg tror at drikkingen har spilt en stor rolle i problemene hans. Alt tærer på ham. Vennene hans ønsker at han oppsøker hjelp, hevder en ikke-navngitt kilde.

Tynn tråd

Noths representanter har hittil ikke ønsket å kommentere saken.

Det er ikke bare karrieren til Noth som nå faller i grus. Også ekteskapet hans med Tara Wilson (39) skal henge i en tynn tråd. Ifølge kilder har sistnevnte gått uten gifteringen, og tilbrakt tid i en annen delstat enn ektemannen.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

- Tara er opprørt og ting henger i en tynn tråd. Hun ønsker bare å beskytte barna, det er hennes største prioritet, uttalte en kilde før jul.

LES OGSÅ: Prins Andrew: Skandaleprinsen stevnet i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer