IKKE DØD: Mange fryktet nok en brå kjendisdød da en nyhetssak om George Clooneys bortgang denne uken begynte å løpe på nettet. Men det viste seg raskt at det dreide seg om en makaber spøk. Foto: Stella Pictures
IKKE DØD: Mange fryktet nok en brå kjendisdød da en nyhetssak om George Clooneys bortgang denne uken begynte å løpe på nettet. Men det viste seg raskt at det dreide seg om en makaber spøk. Foto: Stella PicturesVis mer

Vennene trodde Clooney var død

Filmstjernen utsatt for makaber spøk.

SEHER.NO: Få dager etter at Michael Jackson døde brått, satte vennene til "Ocean's 11"-stjernen George Clooney (48) kaffen i halsen da en nyhetssak på nettet denne uken annonserte at den populære skuespilleren var gått bort.

Ifølge nettstedet TMZ.com ble Clooneys talsmann raskt nedringt av nasjonale media og flere av Clooneys venner, som ville vite om ryktene stemte.

Men heldigvis for både Clooney og hans venner dreide det seg om en falsk nyhetshistorie som var laget av nettstedet fakawish.com - et nettsted som spesialiserer seg på falske kjendisnyheter.

Påfunnet høster lite latter i kjølvannet av Michael Jacksons død.

Tidligere denne uken ble også Britney Spears offer for en dødsspøk, da en hacker la ut meldling om at hun hadde omkommet på hennes Twitter-side.

- Folk som starter disse løgnene er de svakeste av de svake, skriver TMZ i en syrlig kommentar.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Clooney ble stoppet av politiet