Brad Pitt:

- Vennene snakket om hvor fint par de ville blitt

Ryktene svirrer rundt Brad Pitt og hans angivelige nye flørt.

SMILER: Lykken smiler til Brad Pitt etter en lang og bitter strid med ekskona Angelina Jolie. Foto: Matteo Chinellato / NurPhoto / Shutterstock / NTB
SMILER: Lykken smiler til Brad Pitt etter en lang og bitter strid med ekskona Angelina Jolie. Foto: Matteo Chinellato / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (57) og Angelina Jolie (45) var et av Hollywoods mest populære par før de skilte lag i 2019. Sammen har de barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tiden hos henne. Forrige onsdag meldte Page Six at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt, og blitt tildelt delt omsorg.

«Brad Pitt har fått tildelt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie etter en kamp på nesten fem år i retten», skrev nettstedet.

Dette var en stor seier for Pitt etter en lang og bitter rettsstrid mot ekskona. Det er imidlertid ikke bare seieren Pitt kan smile over, men også en angivelig ny flamme.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Delte telefonnummer

En kilde til britiske Mirror røper nemlig nå detaljer om hva som foregikk i kulissene under den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles i april.

Verdens største filmstjerner og andre bransjefolk samlet seg for å hedre hverandre for filmåret som hadde gått. Den tradisjonsrike gallaen bød ikke uventet på glitter, glamour og ekstravagante antrekk.

Som tidligere Oscar-vinner var Pitt en av de selvskrevne gjestene. Han fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten.

I etterkant fikk han likevel mest oppmerksomhet for sin nye sveis, og ikke av det positive slaget.

Kvelden skal likevel ha endt bra, ifølge Mirror.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer

Bak kulissene skal han ha blitt observert i en hyggelig samtale med 21 år yngre Andra Day (36), hvis egentlige navn er Cassandra Monique Batie.

Hun var nominert i kategorien «Beste kvinnelige skuespiller», etter hun portretterte den legendariske sangerinnen Billie Holiday i filmen «The United States vs. Billie Holiday».

NY FLAMME?: Den amerikanske sangeren og skuespilleren skal ha hatt en god tone med Hollywood-stjernen under Oscar-utdelingen. Foto: Chris Pizzello / REUTERS / NTB
NY FLAMME?: Den amerikanske sangeren og skuespilleren skal ha hatt en god tone med Hollywood-stjernen under Oscar-utdelingen. Foto: Chris Pizzello / REUTERS / NTB Vis mer

Overfor Mirror kan en kilde avsløre at den unge skuespilleren hadde vært på Pitts radar en god stund.

- De flørtet bak scenen og utvekslet trolig telefonnummer. Det kan ha vært bare profesjonelt, men venner av Brad har snakket om hvor fint par de to ville bli, forteller kilden.

Hittil har verken Brad Pitt eller Andra Day kommentert romanseryktene.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Anklaget for vold

Sist gang 57-åringen var romantisk involvert med noen, var i fjor da han fant tonen med den polske bikinimodellen Nicole Poturalski (28).

De to var imidlertid ikke sammen lenge, og forholdet tok slutt i oktober i fjor etter bare noen få måneder.

Det har kanskje ikke vært så mye tid til dating for Pitts del, da han som nevnt har stått oppi en bitter skilsmissestrid.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

I mars hevdet Jolie at hun hadde bevis for at eksmannen var voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna.

I dokumentene, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og US Weekly hadde fått innsyn i, gjorde Jolie det tydelig at hun var forberedt på å vise frem «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under skilsmisserettssaken.

Denne rettssaken endte som nevnt med tap for Jolie. Hun har imidlertid også tidligere anklaget eksmannen for vold. Den gangen ble saken henlagt og Pitt ble renvasket av FBI.

LES OGSÅ: - Brakk meg da jeg så ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer