- Vennene mine trodde jeg hadde fått kreft

Den utslåtte Robinson-deltageren Nicolas Perle kom hjem 12 kilo lettere enn da han reiste til reality-øya.

RØK UT I DUELL: - Det var som å møte Petter Northug til duell i skisporet, sier Nicolas Perle (t.h) om Robinson-duellen mot Hans-Olaf Hess. Nicolas hevder han kunne vunnet konkurransen om å gjøre opp ild fortest mulig mot hvem som helst av de andre d Foto: TV3
RØK UT I DUELL: - Det var som å møte Petter Northug til duell i skisporet, sier Nicolas Perle (t.h) om Robinson-duellen mot Hans-Olaf Hess. Nicolas hevder han kunne vunnet konkurransen om å gjøre opp ild fortest mulig mot hvem som helst av de andre d Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tromsø-mannen Nicolas Perle (29) la ikke skjul på sin skuffelse da han søndag måtte forlate «Robinsonekspedisjonen» etter en dramatisk duell mot realitykollegaen Hans-Olaf Hess (46).

Etter at de fikk like mange stemmer i øyrådet, måtte de to konkurrere om hvem som kunne gjøre opp ild fortest. Den duellen gikk Hess seirende ut av med god margin.

Nicolas Perle sier til Seher.no at han på forhånd følte seg dømt til å tape, da han skjønte hvem som ble konkurrenten.

- Hans-Olaf har jo omtrent vokst opp med tennstål i hånda, så det var den verste personen jeg kunne møte. Det var som å møte Petter Northug til duell i skisporet. Hadde jeg møtt en av de andre, tror jeg at jeg hadde klart å vinne.

Gikk ned 12 kilo

Selv om han gikk glipp av pengepremien som tildeles vinneren av «Robinsonekspedisjonen», avslører Nicolas at han fikk en uventet bonus som følge av øyoppholdet.

- Jeg gikk ned 12 kilo i løpet av ekspedisjonen. Da jeg kom hjem trodde vennene mine at jeg hadde fått kreft. Siden jeg ikke kunne avsløre hvor jeg hadde vært, så måtte jeg dikte opp en historie om at jeg hadde sluttet å drikke cola, og å begynt å leve sunt.

- Nå har jeg gått opp til 79 kilo, som er seks kilo under det jeg veide da jeg reiste til Robinson-øya. Målet mitt var kun å ikke bli sendt hjem som førstemann, så jeg angrer ikke på at jeg ble med på «Robinsonekspedisjonen».

Nekter å deppe

Til tross for den dramatiske exiten, depper derfor ikke 29-åringen deppe over sjetteplassen i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg er redd for slanger, jeg spiser som en hest og svømmer som en skiftenøkkel. Hvem skulle trodd at jeg skulle komme blant de seks beste?

- Jeg følte mot slutten at det var andre som hadde blitt stemt ut tidligere, som hadde mer å gjøre i en finale enn meg. Jon (Torstein Bakken, red anm.) var for eksempel en utrolig smart fyr, som hadde fortjent å være med, sier Nicolas til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Realitydeltager sitter i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer