- Vennene mine synes jeg er kjedelig

Popstjernen Adelén holdt seg hjemme i russetiden. Nå avslører hun hvorfor.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-aktuelle Adelén Rusillo Steen (18) har nettopp fullført videregående skole - men skal vi tro popstjernen ble ikke russentiden av det mest festlige slaget for 18-åringen.

Hun benyttet nemlig russetiden på å lese til eksamen, og forteller i et intervju med Seoghør.no at hun har et anstrengt forhold til den tradisjonsrike ungdomsfeiringen:

- Jeg var ikke så mye russ. Jeg var ute og festet to-tre dager, og det var helt ok for meg. Jeg følte meg ikke så komfortabel med å være russ som mange andre, og da valgte jeg heller å være hjemme å kose meg.

Saken fortsetter under bildet.

GJENGEN: I tillegg til popstjernen Adelén er også «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland, TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten. Her fra lanseringen i midten av juni. Foto: Morten Eik
GJENGEN: I tillegg til popstjernen Adelén er også «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland, TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten. Her fra lanseringen i midten av juni. Foto: Morten Eik Vis mer

- Er det alkohol som er grunnen, eller det at du er en kjent person?

- Det er rett og slett det at jeg ikke er så fan av rølp. Vi er ikke ferdig på skolen når det er russetid, så jeg satt og gjorde lekser, og øvde til eksamen under russetiden.

- Hva synes klassevennene dine om det?

- De synes jeg er kjempedøll, men jeg tror de har lært seg å akseptere det.

SANGFUGL: For artist Adelén betyr musikken alt. Her fra en konsert med på Fyrverkerikonserten i Horten - hvor Adelén bor med familien - fra 2013. Foto: Werner Juvik
SANGFUGL: For artist Adelén betyr musikken alt. Her fra en konsert med på Fyrverkerikonserten i Horten - hvor Adelén bor med familien - fra 2013. Foto: Werner Juvik Vis mer

Stor konkurrent i «Skal vi danse»

Til høsten blir den sjarmerende 18-åringen å se på danseparketten i TV 2-programmet «Skal vi danse», og skal vi tro medkonkurrent Katarina Flatland (26) er Adelén en stor utfordrer i programmet:

- Jeg tror nok Adelén er ganske flink til å danse. Jeg har sett latinorytmene hennes - og det er ikke sånne rytmer jeg har i kroppen!, sa Katarina til Seoghør.no under lanseringen.

LES OGSÅ: - Han kvier seg nok litt for å dele meg med andre