SOM MONICA: Ifølge Alesha kaller vennene henne for Monica, fordi hun er så ryddig av seg at hun minner om rollefiguren fra "Friends".  Foto: All Over Press
SOM MONICA: Ifølge Alesha kaller vennene henne for Monica, fordi hun er så ryddig av seg at hun minner om rollefiguren fra "Friends". Foto: All Over PressVis mer

- Vennene mine kaller meg "Monica"

Alesha Dixon innrømmer at hun har tvangslidelser.

SEHER.NO: I Norge er hun kanskje mest kjent for å datet John Carew, men i Storbritannia er popstjernen Alesha Dixon (29) folkets nye favoritt.

Etter at hun vant den britiske utgaven av "Skal vi danse" i fjor, har popprinsessen tatt verden med storm og blitt for superstjerne å regne hjemme i England.

I tillegg til at hun for tiden lanserer et nytt album, ble Alesha nylig kåret kvinnen med "landets lekreste bein", og mannlige fans har hun mer enn nok av.

Likevel har ikke de siste årene bare vært enkle for popstjernen.

For to år siden tok hun rapperektemannen MC Harvey på fersken med hennes gode venninne Javine Hylton. Skilsmissen var et faktum kort tid etter, men i et ferskt intervju med Daily Mail innrømmer popstjernen at det har tatt år å komme over det hele.

Siden den gang har hun hatt en nærmest panisk avhengighet av å være ryddig og holde orden på livet sitt, og ifølge Alesha sliter hun med tvangslidelser - eller Obsessiv Compulsive Disorder (OCD) som det heter.

- Ja, jeg har OCD. Vennene mine kaller meg "Monica", fordi det er hun i "Friends" som er helt gal når det gjelder renslighet og ryddighet. Jeg føler alltid at huset mitt ser rotete ut og et rotete hus kan gjøre meg deprimert. Hvis alt er ryddig føler jeg meg mye bedre, sier hun.

Og selv om hun har blitt koblet til mange menn de siste årene, inkludert Carew, hevder popstjernen at hun egentlig ikke har ønsket en mann i livet sitt.

- Jeg tror det er veldig viktig å håndtere et brudd før man går videre i et nytt forhold. Jeg føler at jeg har gitt meg selv tid til å hele. Jeg har fått samlet meg igjen og nå er jeg på et godt sted, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Råklinte med ny mann i baksetet!