- Vennene mine kaller meg bare Northug nå

- Det har ikke manglet på kommentarer, vennene mine kaller meg bare Northug nå, sier Vida Lill. Se den pinlige videoen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken! 


SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Vida Lill Gausemel Berge overrasket onsdag TV-seerne med hoppe i samme seng som realitykollegene Stian Thorbjørnsen og Mads Larsen, før hun hjalp dem begge to med å onanere under lakenet.

Mellom latterkulene døpte de sengeaktiviteten for en «Petter Northug» noe som raskt ble et yndet samtaleemne blant Paradise-fansen på internett.

- Kalles bare Northug
- Det har ikke manglet på kommentarer, vennene mine kaller meg bare Northug nå. Det er ikke noe jeg har gjort før, men jeg angrer ikke på det. Det var en morsom greie, sier Vida Lill til Seoghør.no.

Hun spøker med at sengekosen skjedde som følge av dårlig samvittighet fra hennes side.

- Jeg hadde jo vært slem og gira de to opp med å si at jeg ville være med på trekant-sex, men da kvelden kom, så kunne jeg ikke gjennomføre det. Da tenkte jeg at jeg kunne gjøre dette for dem i steden, legger hun til og ler.

Ikke tilfeldig navnevalg
Navnevalget på sengehyggen var ikke et tilfeldig valg, ifølge Paradise-nykommeren.

- Northug er jo kjent for å være god til å stake med begge hender, så det var et naturlig valg. Jeg håper han tar det med humor at vi brukte navnet hans, han er jo kjent for å være en artig kar selv.


Vida - som tidligere i sesongen har løpt naken rundt realityhotellet - understreker at «Northug»-kosen ikke varte så lenge som TV-bildene kan gi inntrykk av.

- Jeg var vel kun med i ett minutt. De fikk ordne innspurten selv. Eller som de sier på sykkelspråket, så var jeg vel en slags opptrekker, sier hun og ler.

Får støtte
Foreløpig har hun ikke fått noen reaksjoner fra familien på episoden.

- Pappa følger ikke med på det, men mamma har jeg ikke rukket å snakke med ennå. Jeg ringte og advarte lillebroren min som er 15 år, men han sa det gikk helt greit.

- Familien støtter meg uansett, og gjort er gjort. Det var morsomt der og da, og noe som måtte prøves, sier Vida Lill til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her løper hun naken gjennom skandalehotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer