«Paradise Hotel» 2017:

- Vennene mine har aldri sett meg gråte så mye

Følelsene tok overhånd da Joachim, Haakon og Mathias måtte sjekke ut samme dag. 

UVENTET: Sesongens første parseremoni tok en uventet vending, noe som etterlot flere deltagere oppløst i tårer. Video: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Følelsene ble satt i sving i kveldens episode av «Paradise Hotel», da de tre guttene Joachim Solvang (26), Mathias Haugsdal (22) og Haakon Gulla Pedersen (20) ble sendt hjem.

Joachim var den første av de tre som måtte pakke sakene, etter at jentene måtte sende hjem enten han eller Mathias.

26-åringen viste sin følsomme side tidlig i reality-dramaet, og han holdt heller ikke tårene tilbake da han måtte forlate gjengen.

- Det var veldig sårt, spesielt der og da. Det var kjedelig å føle at man på en måte ble litt «playet». Jeg så liksom ikke den komme, selv om jeg forsto at det var jeg som kom til å ryke, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

TÅREVÅTT: Joachim Solvang var ikke redd for å vise følelser under oppholdet på luksushotellet i Mexico. Foto: TV3
TÅREVÅTT: Joachim Solvang var ikke redd for å vise følelser under oppholdet på luksushotellet i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

- En følsom fyr

Brannmannen fra Fredrikstad sier at han tok jentenes beslutning såpass tungt fordi han følte at han fikk flere gode venner blant guttene. Han synes for øvrig at det var mer vrient å komme under huden på jentene.

- Jeg var jo partneren til Andrea, og jeg mistenker litt at hun ville sende meg hjem etter at hun valgte å stå med Petter. Kanskje hun var redd for at jeg kom til å hevne meg på henne i ettertid? Men jeg tror nok at det var en felles enighet hos jentene, sier han.

Selv om Joachims opphold på Mexico-hotellet ble kort, gråt han opptil flere ganger. Overfor Seoghør.no sier han at følelsene tok litt overhånd.

TINDERSKOLEN: Med rundt 200 tinderdates har Joachim «Tinderkongen» greit med kunnskap å dele. Dette må du gjøre, og ikke gjøre på Tinder. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Jeg er en følsom fyr, men følelsene kom litt ekstra frem på TV. Vennene mine sier at de aldri har sett meg gråte så mye. Det ble litt for mye, men jeg er jo en gutt som bryr seg, sier han.

Den energiske 26-åringen, som også går under kallenavnet «Tinderkongen», er imidlertid tilfreds med hvordan han blir fremstilt i reality-serien.

- Jeg lager jo liv og show. Jeg føler at jeg har blitt fremstilt som den jeg er. Det går jo ikke an å spille sånn som jeg er, og må jo ha litt selvironi. Jeg føler jeg har blitt fremstilt som en lættis fyr. Man kommer langt med humor og et smil. Jeg håper ikke at jeg blir glemt med det første, sier han lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Jeg fikk sjokk

Under kveldens parseremoni var det heller ikke mangel på tårer eller varme og vennskapelige klemmer. Marcus, som hadde fredning, valgte å stille seg bak Rebecca, noe som satte hennes partner, Haakon, i en kinkig situasjon.

Både han og Mathias stilte seg nemlig bak Sofie, som til slutt bestemte seg for at hun ønsket å beholde partneren sin, Kevin Renè.

Dermed ble det Haakon og Mathias som måtte forlate reality-kollegene og reise tilbake til kalde Norge.

Haakon sier at hele situasjonen ble vanskelig, spesielt fordi han ikke forventet at Marcus kom til å velge hans partner.

- Jeg fikk sjokk! Det tok noen sekunder før det gikk opp for meg. Jeg var ikke forberedt på at Marcus ville sende meg hjem. Vi hadde jo snakket sammen før på dagen og han antydet ikke noe slikt, sier han og legger til at det i dag ikke er noe dårlig stemning mellom dem i det hele tatt.

Saken fortsetter nedenfor.

GLADLAKS: Haakon Gulla Pedersen har som oftest et stort smil på lur, men da han røk ut av reality-serien, var det helt andre følelser som kom frem. Foto: Kine Falch
GLADLAKS: Haakon Gulla Pedersen har som oftest et stort smil på lur, men da han røk ut av reality-serien, var det helt andre følelser som kom frem. Foto: Kine Falch Vis mer

Han forklarer også at hele gjengen ble følsomme under parseremonien fordi de på kun noen få dager rakk å bli en sammenspleiset gjeng.

- For folk på utsiden virker det sikkert dumt at vi begynte å gråte, men vi har levd tett på hverandre og vært mye mer sammen enn de klippene som vises på TV. Vi har levd i en boble uten kontakt med omverden. Det gjør noe med oss og vi knyttet sterke bånd. Dessuten er nok jeg en type som fort blir kjent med andre og står nær flere av deltakerne, sier han.

Selv om Haakons tid i paradis er over, er han fornøyd med én ting:

- Når jeg nå er ute føler jeg meg likevel som den store seriersherren med at Astrid S (Astrid Smeplass, red.anm.) har lagt merke til meg. Nå drømmer jeg om en drømmedag med henne, der vi går langs stranda ved solnedgangen, sier Larvik-sjarmøren.

- Man tar ting for gitt

Mathias var altså tredjemann som røk ut under kveldens episode, men i motsetning til Joachim og Haakon, var hans øyne tørre da han reiste hjem.

IKKE OVERRASKET: Mathias Haugsdal var forberedt på å ryke ut fra reality-serien. Foto: TV3 / Rune Bendiksen
IKKE OVERRASKET: Mathias Haugsdal var forberedt på å ryke ut fra reality-serien. Foto: TV3 / Rune Bendiksen Vis mer

- Jeg visste at jeg skulle ryke, og jeg hadde stresset masse den dagen og på selve parsermonien. Det var på kanten at tårene kom, men jeg greide det bare ikke. Jeg tror at fordi jeg visste det, så kom det ikke som noe sjokk og jeg hadde akseptert det, sier han.

Han mener selv at første uka på «Paradise Hotel» var vanskelig for guttene, men han er ikke i tvil om at han fikk en opplevelse for livet.

- Det beste var garantert festene. Det var tiden jeg kunne slappe av. Ingen tanker, ingen bekymringer. Jeg lærte mye om meg selv denne uken. Det å være utrygg er faktisk helt grusomt. Vi skal være heldige som har en trygg hverdag her i Norge. Man tar ting for gitt, sier han til Seoghør.no.

Sterke jenter

I årets sesong av «Paradise Hotel» er det fokus på at det er jentene som har makten. Fra starten sjekket det inn dobbelt så mange gutter som jenter, der én etter én har blitt sendt hjem.

En av deltakerne i den niende sesongen av TV3-serien, er Tønsberg-jenta Sofie Nilsen (21).

Hun er en av mange ungdommer som var på Utøya under terrorangrepet for snart seks år siden.

- Jeg vil absolutt si at opplevelsen har gjort meg sterkere. Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sa hun.

Hittil har deltakerne Grunde Myhrer, Jonas Andersen, Joachim Solvalg, Mathias Hausdal og Haakon Gulla Pedersen sjekket ut av hotellet.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: - «Paradise Hotel» var ikke så lett som jeg trodde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer