Stian Blipp:

- Vennene hennes trodde det var kødd

Venninnene nektet å tro at Jamina hadde tatt ektemann Stians etternavn - Blipp.

SNART FORELDRE: Stian Blipp og Jamina Iversen venter sin første datter sammen, og til Se og Hør bladet avslører programlederen termindatoen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SNART FORELDRE: Stian Blipp og Jamina Iversen venter sin første datter sammen, og til Se og Hør bladet avslører programlederen termindatoen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp (28) opplever et mildt sagt uvanlig år. Sammen med Helene Olafsen (28) tar han nå over TV 2-klassikeren «Senkveld».

I november gjør den sprudlende bergenseren seg klar for en ny æra - som pappa. Da blir han og kona Jamina Blipp (30) foreldre for første gang - til ei lita jente. Og ja, Jamina heter faktisk Blipp til etternavn etter at hun og Stian giftet seg 19. mai.

Ny Blipp-klan

- Venninnene hennes trodde det bare var «kødd». De trodde ikke på det før de så svart på hvitt at navneskiftet var offisielt godkjent, bekrefter Stian på lattermildt bergensk.

Men Jamina mente alvor. Hun gikk for Blipp og det helt uten press fra ektemannen. Han droppet i sin tid etternavnet Glopholm til fordel for kallenavnet vennene ga ham.

- Det er veldig gøy. Jamina og jeg er mer enn klar for vår egen klan, slår Stian fast.

NYGIFTE: 19.mai var datoen Jamina og Stian ga hverandre sitt ja, her avbildet like etter vielsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYGIFTE: 19.mai var datoen Jamina og Stian ga hverandre sitt ja, her avbildet like etter vielsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Passe-på-pappa.

Han er full av forventning til det som venter dem denne høsten. Termin er 20. november.

- Jeg har ekstreme forventninger til henne som ligger der inne i magen. Jeg tipper hun arver morens varme, godhet og enorme energi.

- Hva slags pappa vil du bli?

- Jeg blir en passe-på-pappa, iallfall fram til hun er 14 år. Da kjøper jeg meg hvit singlet og hagle for å sette frykten i beilerne. «Han er gal», kan de bare si. Jeg er klar, fremholder Stian spøkefullt.

I sitt livs form

Han oppmuntret sin gravide kone til å ta det litt med ro da han var bortreist for å spille inn første «Camp Senkveld».

Stian og Jamina holder på å pusse opp, og som gentleman og vordende far vil bergenseren gjerne være den som tar de tøffeste takene.

NYTT RADARPAR: – Helene er skjønn, og har på kort tid blitt et av menneskene jeg forholder meg aller mest til i livet. Etter Jamina selvfølgelig, sier Stian om Senkveld-makkeren. Foto: NTB scanpix
NYTT RADARPAR: – Helene er skjønn, og har på kort tid blitt et av menneskene jeg forholder meg aller mest til i livet. Etter Jamina selvfølgelig, sier Stian om Senkveld-makkeren. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Men det kan jeg jo bare glemme. Da jeg kom hjem igjen, hadde Jamina og moren tatt store grep - slik de pleier. Begge har den samme energien, og Jamina må sies være i sitt liv form, roser ektemann Stian.

Ikke bestemt seg for navn

To dager etter bryllupet til Stian og Jamina avslørte det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de ventet sitt første barn.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev Stian Blipp i sitt innlegg.

På premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo i juni kunne «Senkveld»-programlederen fortelle til Se og Hør at paret venter en jente.

- Har dere bestemt dere for navn?

- Ikke i det hele tatt, så vi tar gjerne i mot forslag. Jeg merker at når vi først begynner å spy ut navn, så høres alle kjemperare ut. Når man har drodlet på 60-70 navn så går det ikke lenger, svarte han.

Rørende bryllup

Paret giftet seg som tidligere nevnt 19.mai, samme dag som hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34).

Begivenheten fant sted ved domkirkeruinene på Hamar, og i likhet med brudeparet i Windsor i England, fikk Stian og Jamina strålende sol på bryllupsdagen sin.

I BLONDER: Jamina Iversen var vakker i en spennende blodekjole. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
I BLONDER: Jamina Iversen var vakker i en spennende blodekjole. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Bruden var vakker i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen. Det var liten tvil om at Stian ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

I bryllupet til prins Harry og Meghan Markle kastet en rekke store stjerner glans over det hele.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk.

Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen. Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand var også selvskrevne gjester.

- Vielsen var helt fantastisk, helt nydelig, sa Atle Pettersen og forloveden til Se og Hør.

- Vi skal bidra med meget god stemning og høy partyfaktor! Så vi gleder oss til å kose oss og nyte kvelden, fortsatte Atle.

LES OGSÅ: - Det ser ut som at jeg har vært gift i 30 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer