Jordyn Woods:

- Vennene hennes har gått

Selv et halvt år etter utroskapsskandalen sliter tilsynelatende Jordyn Woods med å komme seg videre.

ÆRLIG INNLEGG: Moren til Jordyn Woods åpner opp om det tunge halvåret på Instagram. Her er Jordyn avbildet med sin tidligere bestevenninne, Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG INNLEGG: Moren til Jordyn Woods åpner opp om det tunge halvåret på Instagram. Her er Jordyn avbildet med sin tidligere bestevenninne, Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

21 år gamle Jordyn Woods mistet mye da trekantdramaet mellom henne, Tristan Thompson (28) og realitystjernen Khloé Kardashian (35) så dagens lys tidligere i år.

På daværende tidspunkt var hun sistnevntes lillesøster, Kylie Jenner (22), sin aller beste venninne, og hun var så godt som en del av den berømte familien. Familieferier, feiringer og dagligdagse gjøremål - Jordyn var en selvskreven gjest.

Slik har det imidlertid ikke vært de siste månedene, etter at hun i februar ble tatt på fersken i het omfavnelse med Tristan, som den gang var sammen med Khloé. I ettertid har det kommet tydelig frem at livet til Jordyn brått tok en solid vending, og er blitt noe helt annet enn det tilsynelatende var før utroskapsskandalen fant sted.

SKANDALE: I en nylig «Keeping Up With The Kardashians»-episode, ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloé Kardashian etter at hun skal ha vært utro med kjæresten hennes. Nå tar Jordyn selv bladet fra munnen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ved et par anledninger har 21-åringen uttalt seg om den beryktede hendelsen, og nå tar moren hennes Elizabeth Woods, datteren i forsvar.

Det skriver Mirror.

I et lengre innlegg på Instagram, i anledning et samarbeid Jordyn har gjort med Teen Vogue skriver moren blant annet følgende:

«Å sitte og se på Jordyn gå gjennom denne mentale og følelsesladde reisen har vært veldig emosjonelt for oss, og vi ber for alle hver dag», skriver hun, og legger til at det er vanskelig å se barnet sitt ha det vondt, uansett hvor voksne de er.

«Å se at de fleste av vennene hennes har gått, at hun ikke har mulighet til å gjøre det hun er vant til og at hun blir mobbet av verden. Det krever en sterk familie og et sterkt individ for å takle det på daglig basis», fortsetter Elizabeth.

PENGER: Flere spekulerer i om timingen av Jordyn Woods nyeste kleskolleksjon er tilfeldig. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Uttalte seg om skandalen

Moren skriver også at hun er svært stolt over datterens styrke, hennes kjærlighet til gud og hennes vilje til å hver dag ville gå videre etter dette.

«Vi ber om at vennskap kan repareres for livet er kort og ingen er perfekte», skriver hun.

I kommentarfeltet renner det inn med støtte til familien, og flere mener at dersom Jordyn har mistet venner, har de ikke vært ekte venner da de ikke stiller opp når hun virkelig trenger dem som mest.

Presse verden over omtalte utroskapssaken da Woods sto i sentrum av årets kanskje største trekantdrama.

- Det har vært så mye som har skjedd i livet mitt, jeg føler meg gammel, sa 21-åringen i et intervju med bladet Cosmopolitan tidligere denne måneden, et halvt år etter.

I intervjuet la hun ikke skjul på at det siste halvåret har vært tungt. Da kysset skjedde, slet hun med å vite hva hun skulle føle eller gjøre. Hun forlot festen, satte seg i bilen og ringte moren.

Avhengighetsskapende

Hun beskrev en tid der hun trengte å være med seg selv for å skjønne hva som hadde skjedd, hvorfor det hadde skjedd og hvordan hun skulle reagere. Det var imidlertid ikke bare enkelt når en hel verden fulgte med på henne med argusøyne.

- Det blir avhengighetsskapende å se på Internett. Å se navnet ditt. Da jeg så på navnet mitt og så alt folk sa, det ble som en svulst. Det ble som kreft for meg, sa Jordyn.

Som nevnt fulgte både presse og fans med på alt Jordyn gjorde i tiden etter at utroskapsskandalen var et faktum. Det første bildet 21-åringen delte på Instagram i ettertid, var et bilde av seg selv med kortere hår.

Nettopp det var det flere som bet seg merke i. Kommentarer som «Åh, Jordyn har ikke råd til extensions lenger, hun er så fattig», sirkulerte på nettet.

Ifølge Woods selv, hadde hun bare lyst på kort hår. Hun tror imidlertid at grunnen til at alt hun gjorde ble blåst såpass mye opp, var fordi hun alltid har unngått å dele privatlivet i sosiale medier.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

- Enkelte ting er personlig og med en gang du deler det, åpner du opp for folks meninger. Alle fikk se meg på mitt mest sårbare uten å egentlig kjenne meg, fordi jeg ikke har delt hvem jeg er, sa Woods.

LES OGSÅ: - Nektet å sparke barnevakter som stjal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer