<strong>SAVNER EKSEN:</strong> Burt Reynolds er knust etter at eksen nekter å ta han tilbake. Foto: Stella Pictures
SAVNER EKSEN: Burt Reynolds er knust etter at eksen nekter å ta han tilbake. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vennene frykter for livet hans

Filmstjernen er sønderknust etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood stjernen Burt Reynolds (73) har det ikke lett om dagen. Etter at han gjennomgikk en 30-dagers rehabilitering for hans avhengighet på reseptbelagte medisiner i august i år, trodde folk at han endelig var på riktig vei.

Men nå melder National Enquirer at hans nærmeste er redd han kommer til å bli avhengig igjen."Smokey and the Bandit"-stjernen er sønderknust etter at hans livs kjærlighet, Pam Seals, nå nekter å ta han tilbake.

- Selv om Burt er nykter nå, så takler ikke Pam hans humørsvingninger og voldelige temperament, sier en kilde til avisen.

Skuespilleren, som tidligere innrømmet at han var avhengig av sovetabletter, begynte å date Seals allerede i 1993. I 2004 var det offisielt slutt, men de prøvde igjen tidligere i år.

- Jeg tror ikke Burt noensinne sluttet å elske Pam. Burt ringte henne, og spurte også venner om å snakke med henne for ham. Hun tok alltid så godt vare på han, og han vil ha henne tilbake, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Avhengig av reseptbelagte medisiner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer