Jessica Simpson:

- Vennene frykter for Jessicas helse

- Om hun fortsetter slik, kommer hun til å bli utbrent.

HØYGRAVID: Jessica Simpson venter sitt tredje barn med ektemannen Eric Johnson. Her avbildet for et par uker siden. Foto: NTB scanpix
HØYGRAVID: Jessica Simpson venter sitt tredje barn med ektemannen Eric Johnson. Her avbildet for et par uker siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kunngjorde Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) at de venter sitt tredje barn sammen. Fra før har de datteren Maxwell (6) og sønnen Ace (5).

Nyheten delte artisten på Instagram, der parets to barn er avbildet med to store ballonger med bildeteksten «Overraskelse». Rett etter delte hun et nytt bilde, der hun avslørte både selve nyheten og babyens kjønn.

Uttrykker bekymring

Ifølge RadarOnline er 38-åringen nå i sitt tredje trimester, og vennene hennes skal ifølge nettstedet være bekymret for at hun presser seg selv for hardt under graviditeten.

- Hun insisterer på at hun skal klare det, og sier at hun håndterer en graviditet bedre enn folk flest. Men hun burde ikke fly så sent i graviditeten, og burde heller ikke sprade rundt i høye hæler, når hun er i siste trimester, sier en kilde.

Ifølge NHI er det trygt for gravide å reise med fly inntil omtrent fire uker før termin. Lengre flyreiser kan imidlertid være forbundet med økt risiko for blodpropp i leggene, og bør derfor diskuteres med lege før avreise.

Gravide advares imidlertid mot å gå med høye hæler, både fordi bruk av feil fottøy under graviditeten kan føre til fot-, ben- og ryggproblemer, men også fordi sjansen for å falle øker, ifølge BBC.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Flights are VERY long pregnant

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Vennene skal for øvrig også være bekymret over kostholdet til den tidligere popstjernen, og mener at hun ikke passer på verken sin egen eller babyens helse.

- Hun har spist dårlig mat under hele graviditeten, sier kilden og legger til:

- Hun kunne virkelig ha trengt hvile og en endring av rutinene sine. Om hun fortsetter slik, kommer hun til å bli utbrent eller i hvert fall ha noen ekstremt stressende måneder foran seg.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

HØYE HÆLER: Vennene til Jessica Simpson skal blant annet være bekymret over at stjernen sprader rundt i høye hæler mens hun er gravid. Her avbildet for en måned siden, sammen med ektemannen Eric Johnson. Foto: NTB scanpix
HØYE HÆLER: Vennene til Jessica Simpson skal blant annet være bekymret over at stjernen sprader rundt i høye hæler mens hun er gravid. Her avbildet for en måned siden, sammen med ektemannen Eric Johnson. Foto: NTB scanpix Vis mer
PÅ FARTA: EN høygravid Jessica SImpson ankommer flyplassen JFK i New York den 12. oktober - iført skyhøye hæler. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FARTA: EN høygravid Jessica SImpson ankommer flyplassen JFK i New York den 12. oktober - iført skyhøye hæler. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
PÅ ANDRE SIDEN AV LANDET: Den vordende trebarnsmoren avbildet i Los Angeles noen uker tidligere, i slutten av september. Også ved denne anledningen iført svært høye hæler. Foto: NTB scanpix
PÅ ANDRE SIDEN AV LANDET: Den vordende trebarnsmoren avbildet i Los Angeles noen uker tidligere, i slutten av september. Også ved denne anledningen iført svært høye hæler. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fysen på «alt»

Når man er så langt i svangerskapet som i tredje trimester, er det også viktig å passe på kostholdet, ifølge Helsenorge.no. Det er viktig med sunne og regelmessige måltider, og en best mulig sammensetning av ulike næringsstoffer som proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler.

Forrige måned innrømmet Jessica Simpson selv at hun kanskje ikke har hatt det beste kostholdet under graviditeten.

I et intervju med ET Online forklarte hun at hun er fysen på «alt» om dagen.

- Jeg vil bare ha Pop-Tarts (kjeksplater fylt med sjokolade eller annet fyll, journ.anm), kanelboller, gummibjørner og sure kirsebær (en slags smågodt, journ.anm.), sa hun i intervjuet.

I midten av oktober møtte for øvrig en høygravid Jessica Simpson opp på veldedighetsgallaen «FFANY Shoes on Sale» i New York, der hun stolt viste frem gravidmagen på den røde løperen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

TREDJE PÅ VEI: For et par uker siden strålte Jessica Simpson på den røde løperen under en veldedighetsgalla i New York, og viste stolt frem babymagen. Foto: NTB scanpix
TREDJE PÅ VEI: For et par uker siden strålte Jessica Simpson på den røde løperen under en veldedighetsgalla i New York, og viste stolt frem babymagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ville ikke ha flere barn

At Jessica Simpson og ektemannen nå venter sitt tredje barn sammen, kommer nok litt som en overraskelse for mange. Stjernen har nemlig flere ganger uttalt at hun ikke har ønsket familieforøkelse.

- Ja, vi er ferdige. Jeg mener i hvert fall det. Jeg har ikke lyst til å bli tilfeldig gravid igjen, sånn at det stakkars barnet føler at det ikke var planlagt. Vi har fått en jente og vi har fått en gutt, sa hun i 2014, ifølge Contactmusic.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Paret forlovet seg i 2010, og sommeren fire år senere giftet de seg. Samme året sa hun at hun vurderte å nekte ektemannen sex, for å unngå å bli gravid igjen.

- Etter fire år er det definitivt øyeblikk der jeg sier nei. Det handler ikke om å avslå Eric som mann. Det er bare noen ganger jeg tenker: «La meg få en pause da!», sa hun den gang.

Jessica har imidlertid ikke lagt skjul på at hun elsker å være mor til sine to barn. Like etter fødselen av datteren våren 2012, uttalte hun nemlig følgende:

- Jeg er så forelsket i Maxwell. Jeg vil grine hver gang jeg ser på henne. Morsrollen er det beste jeg noen gang har opplevd.

Jessica Simpson ble for alvor kjent i 2003 da hun sammen med sin daværende ektemann, Nick Lachey (44), var med i MTVs program «Newlyweds». De skilte lag i 2006, etter tre års ekteskap.

LES OGSÅ: Slik reagerte han på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer