SLITER: Mischa har hatt det tøft etter forrige ukes tvangsinnleggelse, og nå frykter de gjenværende vennene for skuespillerinnens helse... Foto: All Over Press
SLITER: Mischa har hatt det tøft etter forrige ukes tvangsinnleggelse, og nå frykter de gjenværende vennene for skuespillerinnens helse... Foto: All Over PressVis mer

Vennene bekymret for Mischa

- Hun har store problemer med kroppen sin...

SEHER.NO: Tidligere "O.C"-stjerne Mischa Barton (23) har hatt en tøff tid etter at hun i forrige uke måtte tvangsinnlegges på psykiatrisk klinikk som følge av "medisinske problemer".

Ikke bare sliter skuespillerinnen med narkotikaavhengighet, men i tillegg har hun store problemer i forhold til karrieren og sitt sosiale liv.

De siste ryktene rundt 23-åringen hevder at hun har mistet nesten alle vennene sine, og sliter voldsomt med å få orden på livet sitt.

Ifølge venner av skuespillerinnen er det imidlertid ikke bare narkotikaproblemene og den stupende karrieren som har forårsaket Mischas problemer.

Også hennes dårlige selvtillit i forhold til kroppen sin, skal ha bidratt til at hun måtte bli innlagt, skriver People.

- Hun har store selvtillitsproblemer...Hun hater beina sine. Hun er rett og slett ikke komfortabel med kroppen sin. Det har skapt enormt mye stress og selv-hat for henne, sier en kilde nær stjernen.
Skuespillerinnen har gått mye opp og ned i vekt det siste årene, og stadige presseoppslag og ondsinnede rykter skal ha gjort Mischa svært deprimert og lei seg.

- Hun hadde masse problemer i forhold til disse cellulitt-bildene som ble tatt av henne tidligere i år...Hun hatet det. Det var en av årsakene til at ting gikk som det gikk, sier kilden videre.

Mischas talsperson Craid Schneider kunne imidlertid bekrefte at det går bedre med skuespillerinnen tirsdag, skriver Access Hollywood.

- Hun får fortsatt behandling, men det går bedre, uttalte han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fryktet hun skulle ta sitt eget liv