- Vennen min har tatt en pause

Dallas-stjernene sørger over dødsfallet til Larry «JR Ewing» Hagman. Se video fra hans siste offentlige opptreden!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyheten om at «Dallas»-stjernen Larry Hagman gikk bort fredag, har ført til stor sorg blant hans tidligere kolleger.

Han ble 81 år gammel.

Hagman ble verdensberømt som den sleipe oljebaronen JR Ewing i serien som gikk på amerikansk TV fra 1978 til 1991. 80 år gammel gjentok han rollen i den nye «Dallas»-serien som hadde premiere i år.

Patrick Duffy - som spilte JRs bror Bobby Ewing både i den gamle og nye serien - var blant de første til å hedre Hagman etter at hans død ble kjent.

- Min gode venn har tatt en pause, skriver Patrick Duffy på sin Twitter side.

Da JR Ewing i 1980 ble skutt i en episode av «Dallas», ble det ett av tidenes mest sett TV-program i USA.

Linda Gray - som spilte JRs kone Sue Ellen - beskriver Ewing som «et ikon» på sin Twitter-side.

- Han var en unik person og vil for alltid være med oss.

Også skuespillerne Jesse Metcalfe og Jordana Brewster - som spiller Christopher Ewing og Elena Ramos i den nye TV-serien - sender sine kondolanser via Twitter.

- Jeg er lykkelig og ydmyk over å ha fått jobbe med en slik mann. Vi vil savne deg Larry, skriver Brewster på sin Twitter-side.

Sesong to av nye «Dallas» har premiere på amerikansk TV i januar.

Foreløpige signaler fra produsentene av den nye «Dallas»-serien tyder på at de vil hente hente inn noen erstatter for Hagman og at hans berømte rollefigur også vil dø i den nye sesongen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Dallas»-stjernen er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer