Céline Dion:

Vennekretsen dypt bekymret over forholdet

Flere mener at sangstjernens nære venn er i ferd med å ta kontroll over livet hennes.

NÆRT FORHOLD: Sangstjernen Céline Dion og danseren Pepe Muñoz møttes for første gang i 2017, og siden den gang har de vært uadskillelige. Til tross for at duoen har avkreftet at det noen romanse mellom dem, er det flere av sangstjernens venner som er bekymret for innflytelsen Pepe har på 51-åringen. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Sangstjernen Céline Dion og danseren Pepe Muñoz møttes for første gang i 2017, og siden den gang har de vært uadskillelige. Til tross for at duoen har avkreftet at det noen romanse mellom dem, er det flere av sangstjernens venner som er bekymret for innflytelsen Pepe har på 51-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært flere store overskrifter om den verdenskjente sangeren Celiné Dion (51) den siste tiden. Mange har reagert på 51-åringens totale forandring når det kommer til både kropp og utseendet - og flere mener at hun nesten ikke er til å kjenne igjen.

Nå er det derimot verken utseendet eller kroppen til sangeren som skaper overskrifter, men heller forholdet til danseren Pepe Muñoz (33).

Som de fleste vet, døde 51-åringens ektemann René Angélil av strupekreft i 2016. Året etter møtte hun danseren Pepe, og siden den gang har de hengt sammen som erteris.

PASSER PÅ: Céline Dions nære venn Pepe Muñoz er som regel alltid å se ved sangstjernens side. De har fått et svært nært forhold siden de møttes for første gang. Foto: NTB Scanpix
PASSER PÅ: Céline Dions nære venn Pepe Muñoz er som regel alltid å se ved sangstjernens side. De har fått et svært nært forhold siden de møttes for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekymret for sangstjernen

Céline har tidligere uttalt at Pepe har vært en stor støtte for henne gjennom sorgprosessen etter ektemannens dødsfall. Duoen har hengt sammen i tykt og tynt, og det har opptil flere ganger florert romanserykter rundt de to.

Selv om både Célines talsperson og sangstjernen selv har avkreftet at det er noen romanse på gang, er det ingen tvil om at de står hverandre svært nære.

Pepe og Céline dukker stadig opp på bilder sammen og det ser ut til at førstnevnte som regel alltid er ved hennes side. Det nære forholdet mellom de to har nå vakt bekymring hos flere av sangstjernens nære venner, som mener at Pepe er i ferd med å ta full kontroll over Céline, skriver Page Six.

ISOLERER HENNE: En kilde hevder at Pepe prøver å ta kontroll over livet til den verdenskjente sangstjernen Céline Dion. Her er de avbildet sammen i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ISOLERER HENNE: En kilde hevder at Pepe prøver å ta kontroll over livet til den verdenskjente sangstjernen Céline Dion. Her er de avbildet sammen i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Pepe er hennes «boytoy», og han prøver virkelig å ta over. Han isolerer henne og folk legger merke til det. Hun er forelsket i ham og lytter til alt han sier, påstår en kilde overfor Page Six.

Videre hevder kilden at den 17 år yngre danseren har tatt fullstendig kontroll over livet til den 51 år gamle sangstjernen, og at hun kun har tre personer i omgangskretsen sin per dags dato. Disse skal bestå av Pepe, samt hennes frisør, i tillegg til stylisten.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- Fantastisk inspirasjon

Til tross for at enkelte mener at Pepe ikke har noen god innflytelse på sangstjernen, er det andre som mener noe helt annet.

- Han er en fantastisk inspirasjon for henne. Han inspirerer henne til å ta sjanser, og det er ikke en dårlig ting. Han styrer henne ikke. Hun er smart og på toppen av karrieren sin. Det er hun som bestemmer, forteller en annen kilde til Page Six.

ERTERIS: Céline Dion har tidligere avkreftet at det er noen romanse mellom henne og den 17 år yngre danseren Pepe. Foto: NTB Scanpix
ERTERIS: Céline Dion har tidligere avkreftet at det er noen romanse mellom henne og den 17 år yngre danseren Pepe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som tidligere nevnt har duoen vært uatskillelige siden 2017, og sangstjernen har tidligere uttalt at de har et nært vennskapsbånd. Da Céline ble stilt spørsmål om romanseryktene til Pepe, svarte hun følgende i februar:

- Vi er venner. Bestevenner. Selvfølgelig klemmer vi hverandre, holder hender og går ut sammen. Og folk ser dette. Han er en gentleman, og han gir meg hånden slik at vi kan gå ut sammen, fortalte hun og la til at hun fremdeles er singel.

Kjærlige ord

Videre fortalte 51-åringen at hun ikke bryr seg noe om spekulasjonene rundt forholdet hennes til Pepe.

- Det gjør meg ingenting, for han er kjekk, og han er min bestevenn, delte hun, ifølge Contact Music.

Den 17 år yngre danseren har også kun hatt kjærlige ord å si om sin nære venn. I et intervju med Vogue fortalte han blant annet at han og Céline deler interessen for mote og trender.

- Hun får deg til å kjenne deg velkommen, som om du tilhører familien, du er et fullverdig medlem i gruppen og hun er ikke redd for å spørre om sitt klesvalg, sin dans og sine opptredener, uttalte han i 2017.

LES OGSÅ: Nå svarer Bieber på gravidryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer