HOLDER SEG SPREK MED TRILLETURER: - Jeg synes man skal ha fri også fra trening under mammapermisjonen, så det blir mest amming og trilleturer, sier Venke Knutson til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
HOLDER SEG SPREK MED TRILLETURER: - Jeg synes man skal ha fri også fra trening under mammapermisjonen, så det blir mest amming og trilleturer, sier Venke Knutson til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Venke holder seg sprek uten trening

- Jeg synes at folk som har fri til å ta seg av barn også skal få ha i hvert fall et år fri fra trening.

SEHER.NO:  Kun sju måneder etter at hun fødte datteren var det en Venke Knutson i toppform som strålte seg videre til årets MGP-finale via "Siste sjansen" i Sarpbsborg lørdag.

Men 31-åringen - som tidligere har blitt kåret til av Norges mest sexy kvinner - avslører overfor Seher.no at det er noe helt annet enn blodslit på treningsstudio som er hemmeligheten.

- Jeg synes at folk som har fri til å ta seg av barn også skal få ha i hvert fall et år fri fra trening. Det blir mye amming og trilleturer, men jeg prøver også å være aktiv og være med på ting. Men trening blir det ikke ennå, sier hun med et smil til Seher.no.

Venke - som på forhånd ble regnet som en av de største favorittene i "Siste sjansen" sier hun også holder seg i aktivitet med å planlegge oppstarten av en ny musikk-skole, i tillegg til å jobbe med en ny plate.

- Det blir en musikk-skole for viderekomne både ungdom og voksne, en "popskole" hvor man kan lære å traktere instrumentet sitt. Jeg har selv gått på musikkvideregående, og vi vil legge vekt på samspill, sier hun til Seher.no

Se hele videointervjuet med Venke Knutson nederst i artikkelen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Det er en katastrofe[obj:media:8342]