SKILT: Vendela og eksmann Olaf Thommesen gikk fra hverandre tidligere i år.  Foto: SCANPIX
SKILT: Vendela og eksmann Olaf Thommesen gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: SCANPIXVis mer

Vendelas nye flamme

Nyseparerte Vendela Kirsebom skal ha funnet kjærligheten med sin private coach.

SEHER.NO: "Top Model"-programleder og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (40) skal ifølge "God kveld, Norge" ha falt for sin private coach, Ewald Eilertsen (46).


Kirsebom, som nylig lanserte sin "Skjønnhetsbibel", separerte seg fra Venstre-politiker Olaf Thommesen i vår, og har siden den gang ikke blitt koblet til noen ny mann.


Frem til nå.


Han som ifølge TV 2 er Vendelas nye flamme ble ansatt av TV3 da det ble klart at den svensk-norske supermodellen skulle ta over programlederjobben i "Top Model".


Og de to skal ha jobbet svært tett sammen under innspillingen av serien.


- Jeg har hatt coachinghjelp for å bygge meg opp som programleder, og er veldig takknemlig for at TV 3 satset litt økonomisk på dette for meg. Jeg føler det har hjulpet meg veldig, sa Vendela til VG tidligere i høst. 

Eilertsens jobb som coach går ut på at han fungerer som en konstruktiv samtalepartner som hjelper kunden å nå sine profesjonelle mål. Og i Vendelas tilfelle skal han blant annet ha hjulpet henne føle seg tryggere på å snakke norsk i jobbsammenheng.

- Det hjelper å ha noen som er hundre prosent fokusert på meg og hvordan jeg gjør jobben min. Han kan si: Vendela - det der var bare helt jævlig, og da blir man jo nødt til å bli bedre og bedre. Det har vært helt nødvendig og fantastisk, forklarte Kirsebom den gang.


Ingen av de to vil bekrefte at de er kjærester ovenfor "God kveld, Norge", som likevel erfarer at det skal ha oppstått søt musikk mellom dem.


Og dermed kan det jo se ut til at Eilertsen vil være hundre prosent fokusert på Vendela, også fremover.


LES OGSÅ: - Lanserte skjønnhetsbibel