Vendelas datter (14) blir modell

Den tidligere supermodellen Vendela Kirseboms datter Julia fronter Jan Thomas' nye stylingbok.

BLIR MODELL: Vendela Kirseboms eldste datter Julia går i morens fotspor og blir modell i Jan Thomas' nye styling-bok denne våren. Foto: Stella Pictures
BLIR MODELL: Vendela Kirseboms eldste datter Julia går i morens fotspor og blir modell i Jan Thomas' nye styling-bok denne våren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen og TV-profilen Vendela Kirseboms (45) eldste datter Julia (14) blir hovedmodell i kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husbys neste stylingbok.

14-åringen skal figurere i boken, der Jan Thomas gir sminketips til tenåringer, og «Happy Day»-programlederen forteller at Julia også vil bidra til innholdet i den kommende boken.

- Hun har så mye kunnskap om dette at her snakker vi om et samarbeid, sier Jan Thomas til VG.

Se og Hør omtalte i romjulen Julias ferske modellkarriere. Hun er allerede registrert av modellbyrået Mika i Stockholm. Det er det samme byrået som mamma Vendela har vært tilknyttet suden hun var tenåring.

- Det var ikke før det svenske modellbyrået Mika oppdaget meg på nytt som 16-åring at jeg begynte å jobbe som modell. Når sant skal sies ble jeg oppdaget to ganger. Som 13-åring var ikke modellyrket i tankene mine i det hele tatt, og jeg var nok ikke voksen nok. Mika har vært moderbyrået mitt siden. Jeg fortalte dem hvor fin Julia var på bildene i boka, og så spurte de meg om å få se bilder, forteller Vendela til Se og Hør.

I høstferien tok hun datteren med seg til Stockholm for å møte det anerkjente byrået.

- De ble kjempeimponert. Nå har hun bildene sine ute, og det blir spennende å se hva som skjer framover., og Vendela er veldig fornøyd med datterens modell-jobbing, sa Kirsebom til Se og Hør.

Den nye Jan Thomas-boka «Styling» kommer ut i slutten av mars, og kjendisstylisten er helt klar på hva han vil oppnå med boken.

- Unge jenter skal ikke se ut som glamourmodeller. De skal se ut som seg selv, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Ikke gøy å ha på seg det samme to ganger


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer