Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

- Vendela står for interiøret

Under forberedelsene på å bli samboere, er det en klar fordeling av arbeidsoppgavene.

DESIGNER DRØMMEHJEMMET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er i full gang med å planlegge sitt nye, felles hjem. Foto: Andreas Fadum
DESIGNER DRØMMEHJEMMET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er i full gang med å planlegge sitt nye, felles hjem. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39), paret som «ingen» trodde på i starten, blir samboere. Parets nye leilighet ligger på Vinderen i Oslo, og kostet 17 millioner kroner.

Leiligheten på 180 kvadratmeter er en del av et eksklusivt sameie, med tre soverom og to bad. Prosjektet skal stå ferdig bygget på slutten av året.

Pilgaard bor for tiden på Majorstuen, mens Kirsebom bor på Frogner. Paret ser fram til å dele bolig og til å bli samboere, og kunne nylig fortelle til Se og Hør at de allerede har begynt å drømme om det ferdige prosjektet.

- Jeg tror det blir fint at vi endelig flytter sammen. Vi har jo fått spørsmål om dette siden vi ble sammen, så nå var det egentlig på tide, ler de.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

- Vendela står for interiøret

Boligen er som nevnt ikke klar riktig ennå, og paret kan derfor bestemme litt selv hvordan de ønsker at den skal se ut. Eller - forholdets kvinnelige part bestemmer, om vi skal tro Pilgaard.

FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen etter omtrent ett år som kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen etter omtrent ett år som kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vendela tar seg av alle de greiene der. Hun har valgt ut fliser, tapet og farger til her og der. Jeg stoler på henne angående akkurat det, sier han, og legger til at det er et langt bedre alternativ enn om han selv skal forsøke seg på interiørdesign.

Kanskje ikke ukjent for mange menn, er Pilgaard mer opptatt av det tekniske utstyret i hjemmet.

- Jeg vil ha mest mulig gadgets, et smarthjem, så mest mulig motorer og mest mulig koblet til internett. Og så må vi nok ha en alarm da, flirer Pilgaard.

At kostnadene går oppover, får heller stå til, mener 39-åringen.

- Det er fremtiden, så det må man investere i.

- Lever i koffert

Til Se og Hør kunne paret fortelle at de gleder seg til å endelig kunne bli samboere, for med hver sin leilighet i Oslo, har det blitt mye pendling.

- Det blir deilig med mindre pendling mellom leilighetene. Jeg føler meg hjemme hos Petter, men det blir jo til at man lever litt i en koffert, uttalte tobarnsmoren.

Siden det ble kjent at de to var et par, har de to også reist rundt på eventer, og har sin egen realityserie «Vendela + Petter» som mandag går inn i sin andre sesong på TV 2 Livsstil. I den kommende sesongen får man følge parets boligjakt.

AVSLØRING: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom avslører fremtidsplaner om samboerskap til Se og Hør. Vis mer

Paret er ikke bekymret over å skulle bli samboere på heltid.

- Så lenge jeg tar meg sammen og plukker opp bokserne fra gulvet, så bør det gå bra, uttalte Pilgaard lattermildt til bladet.

Selv om paret nå har vært sammen i underkant av to år, har de lenge slitt med at folk ikke tror at forholdet er reelt.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Pilgaard og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer