MOBBER KJENDISENE: Anne-Kat lar kjendisene og ektemannen få gjennomgå i sitt nye show "Gift, men ikke fanatiker".
MOBBER KJENDISENE: Anne-Kat lar kjendisene og ektemannen få gjennomgå i sitt nye show "Gift, men ikke fanatiker".Vis mer

Vendela raser mot Anne-Kat.

- Jeg kommer til å gå til en advokat for å få dette stoppet, sier Vendela. Men Anne-Kat. endrer ingenting...

SEHER.NO: Onsdag var det premiere på Anne-Kats nye show "Gift, men ikke fanatiker" på Latter i Oslo.

Showet får terningkast fem i to av Norges største aviser, men hos "Top Model"-programleder Vendela Kirsebom og stylist Jan Thomas får hun stryk.

Vendela sier til VG at hun vurderer å gå til søksmål mot Anne-Kat. etter det hun kaller "dypt injurierende utsagn".

- Jeg kommer til å gå til en advokat for å få dette stoppet. Jeg føler disse utsagnene er dypt injurierende, og det er ikke ok. Det må være grenser for hva som er tillatt å si om andre mennesker. Jeg ønsker ikke at hun skal få lov til å tjene penger på sånne ting, sier hun.

"Jeg har lest alle intervjuer med Vendela, og vet dere hva som er interessant med Vendela? Absolutt ingenting. Hun er så lynstraight. Kun i en usikker verden ville boken hennes blitt en bestselger. Jeg tror ikke hun har kjønnshår en gang - men liljekonvaler. Et lite blomsterbed som hun steller", sa Anne-Kat. fra scenen ifølge VG.

- Hun er en komiker og satiriker. Det er fortsatt hundre show igjen som skal gå før jul, og vi ønsker publikum hjertelig velkommen. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere hva Anne-Kat. gjør på scenen, sier Anne-Kats manager Grethe-Laila Fjelberg til Seher.no, og legger også til at det ikke vil bli gjort noen endringer i showet.

Også Jan Thomas (41) reagerer på Anne-Kats harselas med kjendisene. Selv fikk han og kjæresten Christopher (19) også plass i showet.

"Jan Thomas er ikke her i kveld. Det er 20-års grense, så kjæresten slipper ikke inn".

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe om Anne-Kat. noe mer, men nok er nok. Jeg orker ikke være Mr. Nice Guy overfor henne lenger. Hun bor i et glasshus, og bør i alle fall ikke kaste den første steinen. Selv har hun tatt så mye botox i ansiktet at halve Norge kunne landet i fjeset hennes, raser Jan Thomas.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Celina på premieren med Siv