Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Vendela og Petter overrasket med grisedåp

Kjendisparet døpte to grisunger på Sørlandet.

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni i helga. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer

Da Inge Kjørrefjord (32) fikk nyss om at «Farmen»-kjendisene Petter Pilgaard (37), Vendela Kirsebom (50) og Leif Einar Lothe (47) var på vei til Lyngdal for å delta på et arrangement, fikk han en idé.

Kjørrefjord, som bor en halvtimes kjøretur unna sørlandsbyen, hadde akkurat utvidet familien på fire med to grisunger - men de nye innflytterne manglet navn.

32-åringen bestemte seg derfor for å invitere de populære tv-profilene til grisedåp hjemme i hagen på Borhaug i Farsund kommune - via Instagram - med lovnad om at grisene skulle oppkalles etter dem.

Fikk telefon

Dagen etterpå fikk han svar.

- Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle få respons, men plutselig fikk jeg en melding av Petter Pilgaard. Da tenkte jeg: «Shit, nå kommer de kanskje», forteller Kjørrefjord til Dagbladet.

Det var Lister24 som først omtalte saken.

DØPT MED CAVA: Petter Pilgaard og Vendela storkoste seg blant grisungene.
DØPT MED CAVA: Petter Pilgaard og Vendela storkoste seg blant grisungene. Vis mer

På grunn av diverse logistikkproblemer og avreise til Oslo, så det lenge mørkt ut for det celebre dåpsselskapet. Men etter at Kjørrefjord ordnet skyss til flyplassen, slik at kjendisparet sparte tid, kunne seremonien gå som planlagt.

- De var veldig hyggelige begge to, akkurat som man skulle tro. Petter er en person som sikkert kan prate med alle. Vendela er litt roligere enn ham, da, sier 32-åringen - som fulgte parets «Farmen»-opphold på tv i vinter.

DØPT MED CAVA: Petter Pilgaard, Inge Kjørrefjord og Vendela Kirsebom forbereder grisedåpen. Foto: Janet Seppola
DØPT MED CAVA: Petter Pilgaard, Inge Kjørrefjord og Vendela Kirsebom forbereder grisedåpen. Foto: Janet Seppola Vis mer

- Hvordan foregår egentlig en grisedåp?

- He-he, det lurte vi også på. Vi hadde ikke tenkt så mye på det, men kjøpte inn litt Cava, som Petter prøvde å klappe på ryggen til grisene. Det var ikke så lett, for grisene er så små - og ikke spesielt tamme.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Skal få en smakebit

Før Pilgaard og Kirsebom hastet avgårde til flyplassen, hadde dåpsfølget en avdukning av navneskilt til begge grisungene - Petter og Vendela, altså - som henger på bingen.

Ifølge Kjørrefjord skal Petter for øvrig ha sagt at det passet ham perfekt å ha en gris oppkalt etter seg, da han selv oppfattet seg selv som nettopp en gris.

- Har dere planlagt å møtes igjen?

- Vi snakket om at de skal få en smakebit når grisene slaktes. Så vi får se om de kommer, humrer sørlendingen.

Petter og Vendela, som etter måneder med spekulasjoner og diffuse svar valgte å bekrefte at de faktisk er kjærester for et par uker siden, skal ifølge Lister24 ha vært i Lyngdal sammen med Leif Einar Lothe for å kaste glans over arrangementet Rosfjord Beachparty.

Ville ikke ha kjæreste

Kjendisparet stilte opp i rekke reportasjer hos Se og Hør før de omsider valgte å stå fram som kjærester, i samme ukeblad. TV-profilene ble for alvor kjent under innspillingen «Farmen kjendis» i fjor sommer - men verken da, eller mens programmet gikk på tv over nyttår, viste Petter og Vendela tegn til kjæresteri.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

Hvert fall ikke da Dagbladet møtte Pilgaard i januar.

Den gang ga 37-åringen tydelig uttrykk for at han ikke var en kjæreste-mann, og påpekte at livet hans var «hektisk nok allerede».

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

- Jeg synes det er deilig å kunne følge mine egne lyster og behov. Så får folk tro hva de vil. Alle er født forskjellige, sa realityprofilen.

Så feil kan man altså ta. Og at det var nettopp Vendela Kirsebom som skulle vippe Pilgaard av pinnen, bare måneder etter at ovennevnte intervju ble gjort, hadde trolig de færreste forventet.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: - Vennskapet har ikke alltid vært like enkelt