Vendela fant igjen pappa i paradis

- Han har selv bygget opp dette fantastiske paradiset, sier den tidligere modellen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Vendela som er tilbake i paradiset faren bygget opp øverst i saken!

SEOGHØR.NO: I NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?» graver programleder Noman Mubashir (38) i norske kjendisers familiehistorie, og tar dem med over landegrensene for å møte deres respektive.

En av dem som er med i TV-programmet er den tidligere modellen Vendela Kirsebom (45).

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Hun ble født i Stockholm i 1967. Vendelas norske mamma Ingi Kirsebom (74) var på ferie i Istanbul i 1966, da hun traff mannen som skulle bli far til hennes barn - en far hun møtte for første gang i forbindelse med TV-innspillingen.

- Det er en helt absurd historie. Jeg har jo alltid visst at jeg har vært halvt tyrkisk, og etter så mange år har jeg da funnet min far, forteller Kirsebom åpenhjertig til Se og Hør.

Faren hennes kjøpte et strandområde i Kumlubükü i Marmaris i Tyrkia, hvor han over de siste 30 årene har bygget opp en eksklusiv Yacht Club.

- Han kjøpte stranden rett og slett, og har bygget opp denne fantastiske paradiset helt fra «scratch», forteller den stolte datteren videre.

Andre kjendiser som er på søken etter sine røtter i «Hva har du i bagasjen?» er Saera Khan, Linni Meister, Kashfa King Gashamura og Mira Craig.

Se video med Vendela øverst i saken, og les et langt intervju med henne i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vendelas datter (14) blir modell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer