- Vendela er veldig bestemt

Men Top Models eldste - og mest formfulle - deltager lar seg ikke skremme av programlederen.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Vendela Kirsebom (t.v.) og Jan Thomas skal nok en gang lede "Top Model" på TV3. Her er de med deltager Vana Perisa. Foto: TV3
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Vendela Kirsebom (t.v.) og Jan Thomas skal nok en gang lede "Top Model" på TV3. Her er de med deltager Vana Perisa. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 8. september er det klart for en ny runde "Top Model" på TV3. 15 norske jenter skal kjempe om tittelen "Norges nye toppmodell", og igjen er det Vendela Kirsebom og Jan Thomas som leder programmet. Men årets eldste deltager, Vana Perisa (25), tror ikke Jan Thomas har mye han skulle sagt i "Top Model"-sammenheng. - Vendela er en veldig bestemt dame. Hun er veldig vant med å få det som hun vil, og uansett hva hun mener så skal det være sånn. Jeg tror ikke Jan Thomas har det siste ordet i Top Model - det er nok Vendela, sier Vana til Seher.no. - Men om jeg elsker Vendela eller ikke - det får vi ta en annen gang! Vana vant Elite Model Look allerede som 15-åring og har hatt flere modelloppdrag de siste ti årene. I "Top Model"-sammenheng er den kroatisk-fødte skjønnheten derfor som veteran å regne, men at de andre jentene er på alder med lillesøsteren hennes lar hun seg ikke affisere av. - Jeg valgte å bli i Norge etter at jeg var med i Elite Model Look, og det er vel grunnen til at jeg ikke er blitt stor. Ti år etter spurte de meg om jeg ville være med i "Top Model", og jeg tenkte at hvis de vil ha meg med, så hvorfor ikke? forteller 25-åringen. Vana innrømmer at hun nok er litt i eldste laget for "Top Model", men at hun elsker å være på TV og gjerne ville "ha en liten rolle showmessig". Og selv om hun sier det hun mener, benekter hun at hun er årets "Top Model"-heks. - Jeg synes det er modig av meg og kult at de vil ha med meg som har litt mer former og appellerer litt mer til menn, uten å være glamourmodell. Det er jo et positivt forbilde for andre jenter også, sier Vana. - En tynn kvinne som ikke spiser kan umulig tenke klart, så det å gå frem og tilbake på en catwalk er nok en utfordring for dem, ler den frittalende modellen. Vana har ingen tro på at programmet vil ha så mye å si for hennes videre modellkarriere, men hun føler seg trygg på at det skal bli en morsom opplevelse likevel. - Du kan godt skrive at "Vana har meldt seg på fordi hun synes hun er litt sexy". Og det synes Jan Thomas også! - Hvem er din favoritt til å vinne? - Martine. Jeg elsker henne. Allerede på castingen hadde jeg min favoritt, og jeg tenkte at hvis noen fortjener å vinne så er det henne. Hun er ung, også er hun veldig lettformelig. Vendela kan forme Martine, men Vendela kan ikke forme meg, ler Vana. Har du tips om TV-kjendisene? Tips oss på [email protected]!LES OGSÅ: Transe klar for "Top Model" Se bilder av alle årets "Top Model"-deltakere her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer