Petter Pilgaard:

- Vendela er min første ordentlige kjæreste

For realityprofilen Petter Pilgaard tok det lang tid før han slo seg til ro.

FORELSKET: Vendela Kirsebom er Petter Pilgaards store kjærlighet og på mange måter hans første kjæreste, ifølge ham selv. Foto: Anita Arntzen
FORELSKET: Vendela Kirsebom er Petter Pilgaards store kjærlighet og på mange måter hans første kjæreste, ifølge ham selv. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Publisert

I mai i fjor kunne realityprofil Petter Pilgaard (38) og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (51) bekrefte kjærlighetsryktene som hadde svirret helt siden de møttes under «Farmen kjendis» året før.

Petter, som i mange år har vært kjent som en «partygutt», gjestet forrige uke Ida Fladens (32) podkast, «Ida med hjertet i hånden», der han åpenhjertig fortalte om kvinnen som omsider fikk ham til å slå seg til ro.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren kunne nemlig fortelle at han anser den flotte modellen som sin første ordentlige kjæreste.

- Tidligere i forhold, unnskyld hvis dere hører på, så følte jeg at jeg kanskje ikke var hundre prosent klar til å slå meg ordentlig til ro, sa han og la til:

- Så faktisk, Vendela Kirsebom er min første ordentlige kjæreste, selv om jeg har hatt kjæreste før.

- Høyt og lavt

Tidligere klarte ikke 38-åringen å se for seg at han kunne holde seg til én person for resten av livet. Petter satte også pris på friheten som singellivet ga ham, og følte at han enda ikke hadde møtt «den rette personen i sitt liv».

EKKELT: I realityprogrammet «Petter + Vendela» får seerne et innblikk i parets private og profesjonelle liv sammen. I en av episodene får man se hvordan Vendela Kirsebom anmelder en person for såkalt stalking. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg var en type som var høyt og lavt på utesteder, og jeg likte å være fri. Jeg ville rett og slett bare makse ungdomstiden, og oppleve ting, sier han til Ida.

Selv om han tilsynelatende nå har roet litt ned på den gamle livsstilen, har han likevel ikke lagt partylivet på hylla.

- Jeg har ikke gitt opp partylivet enda, men jeg har kanskje flyttet det til andre foraer, sier han til Se og Hør.

- Det går an å ha det gøy uten å være på en klubb. Jeg har vært mye på klubber opp gjennom årene, men nå er jeg blitt så gammel at jeg faktisk liker å kunne snakke med folk og høre hva de sier. Det kan man ikke gjøre på en klubb, legger han til.

Elsker parmiddager

Petter har dermed gått fra å være partykonge til å leve en relativt rolig tilværelse med kjæresten. I dag trives han aller best på en cocktailbar eller på en restaurant sammen med Vendela.

- Før følte jeg at det måtte skje noe hele tiden. Nå trives jeg best i selskap med andre der man kan snakke og slappe av, sier han.

RØD LØPER: Petter og Vendela kommer som oftest sammen på rød løper. Her sammen på Elle-festen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØD LØPER: Petter og Vendela kommer som oftest sammen på rød løper. Her sammen på Elle-festen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Vendela og Petters sivilstatus er ifølge sistnevnte at de er «særboere». Med det mener han at de er kjærester, men at de foreløpig bor hver for seg.

Duoen har ingen hast med å flytte inn sammen, da løsningen fungerer helt fint slik den er i dag. Petter påpeker likevel at det er «unødvendig» å sitte på hver sin leilighet, og at et fremtidig samboerskap ligger i kortene.

- Vi har jo snakket om at vi skal flytte sammen, men vi stresser ikke med noe. Vi tar det i et rolig tempo, og vi er veldig opptatt av å ikke sette merkelapper på ting, sier Petter til Se og Hør, og understreker at det er Vendela han skal dele resten av sitt liv med.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

- Men det hadde jo vært greit å kunne slippe å leve i en bag en dag også, legger Petter til.

Vendela har nemlig litt klær liggende hos Petter, men som oftest bor de i bager når de er på besøk hos hverandre.

Vakker på innsiden

Nå har Petter og Vendela vært sammen i over et år, og fremdeles er det mange som har vanskelig for å tro at duoen faktisk er et par, til tross for at de til stadighet erklærer sin kjærlighet for hverandre.

I et tidligere intervju med Se og Hør fortalte Vendela at hun ikke vet om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men at hun synes det kan bli slitsomt i lengden. Det er nemlig ikke noe som bare skjer en gang i måneden. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Petter og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, flirte han.

LES OGSÅ: - Bryllupet tok knekken på forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer