SUPERMODELL: Tyra Banks er en av verdens mest kjente modeller, og har også gjort suksess om programleder for "Top Model USA".
SUPERMODELL: Tyra Banks er en av verdens mest kjente modeller, og har også gjort suksess om programleder for "Top Model USA".Vis mer

Vendela besøker Tyra

Vendela Kirsebom klar for amerikanske "Top Model".

SEHER.NO: Vendela Kirsebom (41) har i to sesonger gjort suksess som programleder i norske "Top Model" på TV3. Nå er den tidligere stjernemodellen også klar for den amerikanske versjonen - som gjestedommer.

- Det var kjempehyggelig å få være med på. Jeg elsker jo New York og å jobbe i USA, så det var kjempemorsomt, sier Vendela til VG.

Vendela debuterer allerede i første programmet i den nye sesongen med "Top Model USA" - som starter på TV3 i kveld. Programmet ledes av den tidligere supermodellen Tyra Banks (34).

- Jeg har ikke sett et helt program av "Top Model USA", men jeg liker Tyra, og vi har jobbet sammen før. Jeg synes hun er kjempeflink, sier Vendela.

I USA er sesong 11 akkurat over og sesong 12 er sendeklar over nyttår. Rekordhøye 4,8 millioner fulgte finalen i forrige sesong.

Vendela syntes den største forskjellen på de norske og amerikanske jentene er innstillingen.

- De amerikanske jentene er veldig opptatt av media og ligger litt foran enn de norske. Men de kommer kjapt på banen i Norge. I år syntes jeg jentene var mer innstilt på å vinne enn i fjor.

Den norske versjonen satte også rekord - med 168 000 seere i gjennomsnitt. Men foreløpig er det ikke bestemt om det blir en ny sesong.

Vendela vet derfor ikke om hun vil lede programmet for tredje gang.

- Det kan jeg ikke ta stilling til før jeg eventuelt får et tilbud, men jeg har hatt det kjempegøy og er ikke negativ til det, sier hun til VG.
 
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Modellmamma raser mot Seher.no