Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Vendela: - Det var et helt utrolig merkelig opplegg

Supermodellen overrasket i bryllup sammen med kjæresten Petter Pilgaard.

KOM UANMELDT: Sammen med «Farmen kjendis»-kollegene Leif Einar «Lothepus» Lothe, Ingeborg Myhre og Tore Petterson, drar Vendela og Petter på skotring i Hardanger. Video: TV 2Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): I torsdagens episode av realityserien «Vendela + Petter» tar Norges nye superpar, Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50), turen til Lofthus i Hardanger.

Der deltar duoen på «skotring», som vil si at de kler seg ut og krasjer en bryllupsfest. Dette gjør de sammen med «Farmen kjendis»-kollegene Leif-Einar «Lothepus» Lothe (47), Tore Petterson (36) og Ingeborg Myhre (42).

  • Se video øverst i saken!

- Det var et helt utrolig merkelig opplegg da, krasje et bryllup sånn midt under fest, kos og all høytidelighet, sier Kirsebom i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

KLEDDE SEG UT: Petter Pilgaard gikk utkledd som kameraten Lothepus, mens Vendela hadde kledd seg ut som Lothepus' samboer, Randi. Foto: TV 2
KLEDDE SEG UT: Petter Pilgaard gikk utkledd som kameraten Lothepus, mens Vendela hadde kledd seg ut som Lothepus' samboer, Randi. Foto: TV 2 Vis mer

Vellykket

Petter Pilgaard gikk utkledd som Lothepus, mens Vendela kledde seg ut som Lothepus' samboer, Randi Sørum.

I episoden ser man at gjengen hygger seg med de andre bryllupsgjestene, og det ser heller ikke ut som at de hadde noe imot å få kjendisbesøk.

- Det virker som om det blir en skuffelse om det ikke blir «skotring» i et bryllup i Hardanger, påpeker Kirsebom.

Da Seoghør.no snakket med «Lotto»-Ingeborg i forbindelse med Hardanger-besøket i juli, fortalte hun at bryllupsbesøket neppe hadde vært like vellykket dersom de gjorde det på Østlandet.

- Dette hadde aldri skjedd her; hadde det dukket opp en gjeng med maskerte, utkledde folk i et bryllup hadde man jo ringt politiet, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Under oppholdet i Hardanger, bodde «Farmen kjendis»-gjengen hjemme hos Lothepus og samboeren, ettersom det ikke var langt unna.

- De er verdens mest rause og gjestfrie vertskap, det er så koselig å være der. Vi har blitt så vel tatt imot, Vi har faste rom hos Lothe og Randi, hehe. Vi har vært der før, forklarte Ingeborg.

Holdt romansen skjult

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom falt pladask for hverandre etter at de deltok i TV 2-realityserien «Farmen kjendis» tidligere i år.

Da Se og Hør møtte duoen under en fest hjemme hos Lothepus i november, var de på ingen måte et par.

Etter hvert utviklet vennskapet seg til noe mer, og romanseryktene spredte seg som ild i tørt gress. Først i mai bekreftet de forholdet.

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skrev Vendela på sin facebook-side.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANTISK: Petter Pilgaard uttrykker sine følelser for Vendela i realityserien «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil. Video: TV 2Vis merVis mer Vis mer

Forrige måned var det premieren på duoens nye realityserie, der man får et innblikk i livene til det nye kjendisparet.

I serien har de begge gitt uttrykk for at kjærligheten blomstrer, og at de håper at forholdet kan vare livet ut. Da Seoghør.no møtte paret under premierefesten for «Vendela + Petter» fortalte imidlertid begge at de ikke ønsker å få felles barn.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn. Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, sa Vendela.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, la Petter til.

«Vendela + Petter» sendes på TV 2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - De venter barn i januar