Kristin Gjelsvik:

- Vemodig til tusen

Influenseren røper hva som skjer med «drømmehuset».

HUSDRØMMEN: Kristin Gjelsvik må se husdrømmen gå i knas. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HUSDRØMMEN: Kristin Gjelsvik må se husdrømmen gå i knas. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i februar i år at influenser Kristin Gjelsvik (36) kunne røpe at hun og hennes daværende kjæreste Dennis Poppe (31) holdt på å bygge drømmehuset i Stavanger.

I sommer ble det derimot kjent at duoen hadde valgt å gå hver til sitt. Flyttingen vestover utgår derfor for Gjelsviks del, og hun vil i stedet holde seg på Østlandet - nærmere bestemt Bærum.

Den siste tiden har influenseren delt små glimt fra en ny leilighet i nettopp det området hvor hun og sønnen, Falk, bor nå for tiden. I en nylig spørsmålsrunde på Instagram kunne hun imidlertid fortelle litt mer om deres nåværende bosituasjon.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

- Litt tilfeldig

I spørsmålsrunden kommer det blant annet frem at det faktisk er moren og stefaren sin leilighet de nå har flyttet inn i.

«Det var i grunn litt tilfeldig at vi endte opp akkurat i denne leiligheten, men gud bedre så perfekt for oss akkurat nå», melder Gjelsvik, og legger til at de har kort vei til barnehage, mormor og bestefar, onkel og tante og Falks kusiner.

Leiligheten er på hele 75 kvadratmeter, noe som gir mor og sønn god plass å boltre seg på.

«Det er bare så deilig vibe her, og jeg kjenner at det bare klaffer på alle punkter. For en fantastisk følelse!», skriver 36-åringen.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Kristin Gjelsvik.

AVSLØRER: Etter en fuktig lunsj på «Den store matfesten i Toscana», knøt det seg i magen for Kristin Gjelsvik da den neste oppgaven krevde fokus. Video: Discovery plus. Vis mer

Selger huset

Én av følgerne spør influenseren hva som skal skje med huset hun og ekskjæresten bygger i Stavanger, og da kan hun dele at til tross for at det nå er slutt mellom demm så skal huset bygges ferdig. Når det er klart vil det bli lagt ut for salg.

«Vemodig til tusen så klart, når man har vært med fra starten av prosessen for å skape den ultimate boligen … Vi skulle jo bo her for alltid», skriver hun.

Videre kommer det frem at huset trolig vil legges ut til salg i løpet av februar.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

Deler tips

Som nevnt ble det i sommer kjent at Gjelsvik og Thorsen hadde gjort det slutt, etter ti år som kjærester. På spørsmål om hvordan hun har kommet seg gjennom samlivsbruddet, forklarer hun at det fortsatt er en prosess.

«Det viktigste for meg er har vært å gjøre ting som gir meg glede, og omgås med mennesker som er gode samtalepartnere».

Videre forklarer 36-åringen at hun i mange år har gått til coach og at hun har tatt tiden til hjelp. Men hun har også noen konkrete grep som har funket for henne.

Gjelsvik nevner blant annet nytt og fint undertøy, spillelister som gir henne motivasjon og date med seg selv på hotell når hun har barnefri. Dette er ting som gir henne ekstra glede i en hverdag hvor hun fortsatt prosesserer et samlivsbrudd.

LES OGSÅ: - Kjipt å starte på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer