Veltrent Britney hetset for cellulittene

Og Britney Spears' kjæreste forsøkte febrilsk å unngå en ny truseglipp.

HETSET: Britney viste benene i den åletrange kjolen, som overlot lite til fantasien. I etterkant ble hun hetset for cellulittene. Foto: All Over Press
HETSET: Britney viste benene i den åletrange kjolen, som overlot lite til fantasien. I etterkant ble hun hetset for cellulittene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Britney Spears (30) viste seg utenfor The Beacon Theater for å feire at hun har fått jobb som «X Factor»-dommer, fikk fotografene knipset noen lite flatterende bilder av superstjernen.

Bildene, som viser låret til sangstjernen som er dekket av cellulitter, får Hollywood-mediene til å reagere.

«Den formfulle 30-åringen klarte bare så vidt å holde de private delene dekket til i den smertefullt korte og åletrange minikjolen, som så ut til å være tilgriset med leppestift. Og til tross for hennes veltrente ben, så lårene ut til å være fulle av cellulitter», skriver nettstedet RadarOnline.com.

Nettstedet stemler det hele som en kjempetabbe av superstjernen.

Tidligere på dagen viste Spears seg fram i et annet antrekk, da hun var tilstede i Central Park under TV-kanalen Fox sin promotering av showet.

Ikledd en like kort og mørk lilla kjole passet kjæresten Jason Trawick på at hun ikke skulle bli utsatt for en ny truseglipp.

Trawick holdt armene foran kjolen til Britney, slik at fotografene ikke skulle utnytte situasjonen.

Det ville isåfall ikke vært første gangen sangstjernen går i fella. Gjentatte ganger har hun mistet kontrollen over antrekket, slik at fotografene har fått tatt bilder av stjernens private deler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Britneys cellulitt-sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer