FAST BLIKK: Jeremy Piven la ikke skjul på at han koste seg i selskap med de vakre kvinnelige gjestene under sin strandfest i Malibu søndag 7. april. Foto: Stella Pictures
FAST BLIKK: Jeremy Piven la ikke skjul på at han koste seg i selskap med de vakre kvinnelige gjestene under sin strandfest i Malibu søndag 7. april. Foto: Stella PicturesVis mer

Velter seg i vakre damer

«Mr. Selfridge»-stjernen holdt åpent hus på stranden. Se bildene!

Se flere bilder fra strandfesten nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Jeremy Piven (47) gjør for tiden stor suksess i rollen som den karismatiske varehuseieren Harry Gordon Selfridge i TV-serien «Mr. Selfridge».

I serien - som her til lands sendes på NRK1 - blir Pivens rollefigur kjent for sin begeistring for vakre kvinner.

Men privat nøler heller  ikke den single 47-åringen med å omgi seg med vakre damer.

Søndag 7. april arrangerte Piven - som også er kjent for sin rolle som agenten Ari Gold i TV-serien «Entourage» - fest i sitt strandhus i Malibu utenfor Los Angeles, og i løpet av kort tid var huset fylt med kvinner.

Piven storkoste seg blant sine venner og venninner, og så ikke ut til å savne de stive kostymene fra «Mr. Selfridge».

Som en av Hollywoods mest berømte ungkarer har Piven vært koblet til en rekke kvinner, blant annet «Mad Men»-stjernen January Jones og burlesk-stjernen Dita von Teese.

Men Piven har også måttet tåle å bli utsatt for mediespekulasjoner om at han er homofil, og at han blant annet skal ha hatt et hemmelig forhold til «High Fidelity»-stjernen John Cusack.

Piven har foreløpig ikke kommentert ryktene, men har bekreftet at han har røket uklar med Cusack.

- Jeg var alltid stolt av ham og heiet på ham. Det sier mye om en person om de godtar andres suksess, sa han kryptisk i mars.

«Mr. Selfridge» sendes på NRK1 søndag klokken 21.40. Få full oversikt over TV-programmet i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: Forholdet deres skapte rykteflom

GOD KLEM: Jeremy var i strålende humør under strandfesten i Malibu. Foto: Stella Pictures
ETTERTRAKTET: De kvinnelige gjestene la heller ikke skjul på sin begeistring for Jeremy. Foto: Stella Pictures
FAST BLIKK: Jeremy Piven la ikke skjul på at han koste seg i selskap med de vakre kvinnelige gjestene under sin strandfest i Malibu søndag 7. april. Foto: Stella Pictures
SLAPPET AV: Innimellom festingen slappet Jeremy Piven av med en sigar i solskinnet. Foto: Stella Pictures