- Velkommen tilbake til mitt naturlige jeg

Den norske realitystjernen jubler etter å ha fjernet 1,2 kilo med silikon fra brystene.

REDUSERTE BRYSTENE: Slik ser artisten og den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Noor Kamil ut etter at hun fjernet 1,2 kg silikon fra brystene sine tidligere denne uken. Foto: Privat
REDUSERTE BRYSTENE: Slik ser artisten og den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Noor Kamil ut etter at hun fjernet 1,2 kg silikon fra brystene sine tidligere denne uken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Noor Kamil (26) - som for tiden prøver å slå igjennom som plateartist i USA - har i flere år slitt med ryggsmerter på grunn av sine silikoninnlegg på tilsammen 1,2 kilo.

Tirsdag overrasket imidlertid Noor sine venner og fans på Twitter og Facebook med å legge ut bilder av seg selv uten silikoninnleggene som ble lagt inn i to operasjoner over sju år.

«Velkommen tilbake til mitt naturlige jeg!» stod det i teksten under undertøysbildene.

Til Seoghør.no sier Noor - som først ble kjent da hun gikk til sengs med en av sine kvinnelige «Paradise Hotel»-kolleger i den første norske sesongen av realityserien - at hun er strålende fornøyd med sin langt lettere overkropp.

- Å gå fra dobbel D til A i BH-størrelse krever mye «adjustment», men jeg ser det utrolig gøyale med det, f.eks bikini og undertøysshopping!

- Jeg er så voksen nå at jeg har innsett at jeg klarer meg uten denne tyngden og komplikasjonene. Det å ha ekte kroppsdeler er jo ikke feil eller noe mindre det sexy det heller.


Noor har tidligere trosset legenes anbefalinger om å fjerne silikonen, men sier at hun først nå har blitt trygg nok på seg selv til å følge rådet.

- En vis jente fortalte meg at selvtilliten ligger i hodet og ikke i puppene. Jeg føler meg i dag mye mer selvsikker og trygg på meg selv etter å ha tatt avgjørelsen om reduksjonen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er ikke puppepop

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer