Velkommen til Miami

Politimennene Crockett og Tubbs er klare for å bekjempe Miamis kriminelle - i nye skikkelser

MOTELØVER: Farrell og Foxx satser på opprettholde politiguttas status som moteikoner i filmen... Foto: All Over Press
MOTELØVER: Farrell og Foxx satser på opprettholde politiguttas status som moteikoner i filmen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Full rulle!17 år etter at den siste TV-episoden ble spilt inn, er det ikke lenger Don Johnson (56) og Philip Michael Thomas (57), som skal spille de to sivilpolitimennene.Denne gangen er det Jamie Fox (38) - som vant Oscar for rollen som pianisten Ray Charles - og  Colin Farrell (30)- kjent fra "Alexander" - som skal redde dagen.Se filmklipp og intervjuer i Se og Hør TV !Og begge hadde møtt opp sammen med resten av skuespillerne og andre kjendiser da filmen hadde premiere i Hollywood.Se bildene fra premierefesten i vår bildespesial!Se trailer fra filmen her.Farrell bestemte seg raskt for ikke å se for mye på TV-serien før de begynte å filme.- Jeg bestemte meg for å gjøre rollen på min måte. Skulle jeg sett for mye på den tidlige Crockett, hadde jeg aldri klart å bestemme meg for hvilken dress jeg skulle bruke og sånt tull, avslører han overfor amerikanske medier.Men med en tv-serie som var en eneste lang reklamefilm for 80-tallets moter, tar det nok ikke lang tid før Farrell kommer seg inn i en lys dress med korte jakke-ermer...Filmen har norsk premiere 11. august.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer