Stian «Staysman» og Tina Thorbjørnsen:

Velger hund fremfor flere barn

Stian Thorbjørnsen og kona er blitt «foreldre» til en liten valp.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Stian «Staysman» og Tina Thorbjørnsen er blitt «foreldre» til en liten valp, men har ingen planer om ytterligere familieforøkelse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NYTT FAMILIEMEDLEM: Stian «Staysman» og Tina Thorbjørnsen er blitt «foreldre» til en liten valp, men har ingen planer om ytterligere familieforøkelse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2014 kunne artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36) juble over å ha fått en sønn med sin kjære, kona Tina Thorbjørnsen.

I dag er sønnen Lennox snart fire år gammel, og paret har hendene fulle som småbarnsforeldre - i hvert fall når Staysman er travelt opptatt med å turnere land og strand rundt som populær artist.

Da Se og Hør møtte ham og kona på «Senkveld»-guttas siste sending fredag 11. mai, kunne paret fortelle at de likevel er i ferd med å utvide familien:

- Jeg benytter muligheten mens han er på turné til å skaffe oss hund. Vi skal hente valp om et par uker, røpet Tina.

Er corgi-fans

Når det gjelder hva slags rase paret har bestemt seg for, kan duoen fortelle at valget har landet på Welsh corgi pembroke.

Dette er for øvrig hunderasen som Storbritannias dronning Elizabeth (92) har sverget til hele sitt voksne liv.

- Det er en corgi. Det er helt riktig at det er samme rase som den britiske kongefamilien har, forteller Stian.

- Betyr det at dere er fan av kongefamilien?

- Nei, vi er mer sånn corgi-fan enn kongefamilie-fan. Jeg har hatt corgi før, det kommer alltid til å være corgi, så dét, fastslår Tina fornøyd.

CORGI-ELSKER: Dronning Elizabeth på Buckingham Palace sammen med et rugbylag fra New Zealand - og flere av sine kongelige corgier - i 2003. Foto: AP/ NTB scanpix
CORGI-ELSKER: Dronning Elizabeth på Buckingham Palace sammen med et rugbylag fra New Zealand - og flere av sine kongelige corgier - i 2003. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ingen barneplaner

Mange mener at det å ha ansvaret for en hund, kan være god trening før man virkelig stifter familie og får sine egne barn.

Når Stian «Staysman» og Tina nå har valgt å bli «foreldre» til en liten valp, nesten fire år etter at sønnen deres ble født, mener de at de har nok på tapetet.

- Det er den corgien! utbryter begge to når de får spørsmål om de har planer om å få flere barn sammen.

- Nei, jeg jobber så ekstremt mye nå, så jeg tror ikke … Den ene vi har, han får lov til å være enebarn litt til, tror jeg! legger Stian lattermildt til.

36-åringen har dessuten sønnen Viktor fra et tidligere forhold.

I helgen kunne for øvrig artisten stolt vise frem familiens nyeste tilskudd på Instagram. «Familien Thorbjørnsen har blitt utvida!» skrev han fornøyd til bildet av corgi-valpen.

Saken fortsetter nedenfor.

Familien Thorbjørnsen har blitt utvida!

Et innlegg delt av Stian Thorbjørnsen (@staysman)

Spanderte nye bryster

I tillegg til å ha gjort seg bemerket i både «Skal vi danse», «Farmen kjendis» og «Paradise Hotel», har Staysman altså gjort seg bemerket som artist.

I fjor høst var han aktuell med låten «Muggene Er Megasvære», sammen med DJ Anton, og sangen ble en hit på strømmetjenesten Spotify.

Den gang røpet kona hans på Instagram at deler av streaming-inntektene faktisk skulle gå til nye bryster til henne.

Overfor Se og Hør avslørte Tina at hun følte for å fornye puppene som et resultat av at hun har blitt mamma, og at det var hennes eget initiativ.

- Det var jeg som la det frem; «Stian, kan vi bruke penger på pupper nå i høst?». Og siden han har vært mye borte i sommer, med turné og «Farmen»-innspilling, syntes han at det var greit å varte opp litt, sa hun og lo.

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Vis mer

Staysman forklarte på sin side at de to hadde hatt en intern spøk om sangen, og at han derfor sa ja til å spandere inngrepet.

- Vi har tulla litt med det, at jeg skulle gi henne penger hvis det viste seg at den låta funket. At det hadde passet - selv om jeg insisterer på at «muggene» handler om ølmugger, sa han lattermildt til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: - Du er først og fremst en soldat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer