Velger fire forlovere

Både familie og kjendisvenner får æresplass i bryllupet til Tone Damli og Aksel Hennie.

GIFTER SEG: Skuespiller Aksel Hennie og artist Tone Damli er et av Norges mest populære kjendispar. Nå forbereder de seg på bryllup. Foto: FameFlynet Norway
GIFTER SEG: Skuespiller Aksel Hennie og artist Tone Damli er et av Norges mest populære kjendispar. Nå forbereder de seg på bryllup. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at popprinsessen Tone Damli Aaberge (24) og filmstjernen Aksel Hennie (36) er forlovet. Den storslagne bryllupet er forventet å stå i august 2013.

Tone har fortalt at forberedelsene allerede er i gang, og at søsteren Tale (25) blir forlover. Det har også kommet fram at Aksels forlover er pappa Morten Hennie (62). Nå kan Se og Hør avsløre at paret skal ha hele fire forlovere!
 
Spurte bestevennene
Etter det Se og Hør erfarer, har Tone spurt bestevenninne Eva Weel Skram (26), som er frontfigur i rockegruppen «Eva & The Heartmaker». Begge er Sogndal-jenter, og deltok sammen i «Idol» i 2005.

Aksel skal ha fått ja fra skuespillerkompis Nicolai Cleve Broch (36). Duoen har spilt i norske storfilmer som «Uno» og «Max Manus» sammen.
 
Gifter seg i varmen
Drømmebryllupet vil ikke ta plass i Tones hjembygd.

- Jeg er veldig glad i varme, og har alltid drømt om å gifte meg et varmt sted, uttalte hun til Se og Hør i bryllupet til Daniel Franck (37) og Ulrikke Døvigen (41) nylig.

Til Dagbladet forteller den vakre 24-åringen at hun nok vil komme til å ha et bryllup med mange gjester.

- Bryllupet har jeg sett foran meg i hodet mange, mange ganger. Men jeg vil ha det lekent og ikke altfor stivt, sier Tone til avisen.

Se og Hør har vært i kontakt med Tones manager David Eriksen, som ikke ønsker å kommentere saken.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone damli aaberge - - Ja, han gikk ned på kne og fridde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer