Velger barna foran popkarrieren

- Mammarollen er hovedprosjektet mitt, sier den norske popstjernen Lene Nystrøm.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lene Nystrøm (38) er travelt opptatt med turnering med bandet Aqua. Torsdag kveld hadde hun imidlertid tatt kvelden fri, da hun viste seg fram under Elles sommerfest i Oslo.

- For tiden holder jeg på å spille med Aqua, vi har akkurat turnert i Australia, så er det Skandinavia nå, og Canada og Nord-Amerika til høsten. Så det er det jeg holder på med. Og innimellom det er jeg fulltidsmor, det er mitt hovedprosjekt, sier hun til Seoghør.no.

Nystrøm sier hun går en spennende tid i møte, spesielt med tanke på at barna India (7) og Billy (6) snart begynner på skolen.

- Det er fantastisk og kjempegøy, begge starter på skolen nå. Det er en god alder, syv og seks år.

Den norske popstjernen, som tidligere i år ble kåret til Danmarks deiligste, ankom festen med en dyp utringning bak en gjennomsiktig topp.

På spørsmål om det er noe hun ikke ønsker å vise seg med på den røde løperen, svarte hun at hun tidligere har uttalt Buffalo-sko. Nå må hun kanskje spise i seg de ordene.

- Det er noen ting jeg har sagt gjennom tidene at jeg aldri skal ha på meg. For noen år siden sa jeg at jeg aldri skal ha på meg Buffalo-sko, som nå er på full vei tilbake igjen. Så jeg tror jeg skal holde kjeften min, for alt gjør en rundkrets og kommer tilbake igjen, sier hun til Seoghør.no.

- Så nå kan det hende du kommer til å ha på det slike sko i fremtiden?


- Det kan godt hende, jeg har allerede funnet fram et par som er en halv meter høye.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Norske Lene kåret til Danmarks deiligste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer