Ashton Kutcher:

- Veldig, veldig smertefullt

Skuespilleren deler detaljer om ekteskapet med Demi Moore.

EKSPAR: Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i seks år. Foto: Joanne Davidson/REX
EKSPAR: Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i seks år. Foto: Joanne Davidson/REX Vis mer
Publisert

I 2005 giftet Ashton Kutcher (44) seg med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Demi Moore (60).

Men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt i november 2011.

Det var Moore som ba om skilsmisse - tre måneder etter at Kutcher ble beskyldt for å ha hatt en affære med den da 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

«Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det er i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet», sa Moore blant annet i en uttalelse den gang.

Vis mer

I 2019 ga 60-åringen ut selvbiografien «Inside Out» hvor hun kom med en rekke oppsiktsvekkende avsløringer. Her åpnet hun også opp om ekteskapet med Kutcher, og fortalte blant annet om utroskapsanklager og pikante detaljer fra soverommet.

«En føkkings ødeleggelse»

Nå letter «Two and a Half Men»-stjernen på sløret om det profilerte ekteskapet i et intervju med Esquire.

- Jeg var 26 år og hadde ansvar for en åtteåring, en tiåring og en tolvåring, sier han om rollen som stefar til Moores tre døtre, Rumer (34), Scout (31) og Tallulah (28), som hun har med eksmannen Bruce Willis (67).

I Moores bok avslørte hun at hun opplevde en spontanabort seks måneder inn i svangerskapet mens hun var gift med Kutcher. Dette forteller også 44-åringen om.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

- Å miste et barn som du tror skal bli født om kort tid er veldig, veldig smertefullt. Alle håndterer slikt på ulike måter, forteller han til bladet og fortsetter:

- Jeg elsker barn. Jeg hadde aldri giftet meg med en kvinne med tre barn hvis jeg ikke hadde elsket barn. Tanken på å ha enda et barn var fantastisk. Av en eller annen grunn, så måtte jeg gjennom den opplevelsen.

Videre snakker Kutcher også om bruddet med Moore.

- Ingenting får deg til å føle deg mer mislykket enn en skilsmisse. En skilsmisse føles som en jævla ødeleggelse. Du har feilet i ekteskapet, innrømmer han og legger samtidig til at han fremdeles har et forhold til ekskonas døtre.

Tobarnsfar

I dag er Kutcher gift med skuespillerkollega Mila Kunis (39) som han traff på settet til komiserien «That '70s Show» allerede på 90-tallet.

Duoen spilte kjærester i det populære TV-programmet, som gikk fra 1998 til 2006, og Kunis har tidligere røpet at Kutcher var hennes første kyss. Likevel ble ikke paret sammen før i 2012 - men da gikk det til gjengjeld slag i slag for dem.

De forlovet seg i februar 2014 og åtte måneder senere ble de foreldre til datteren Wyatt (8). I 2015 giftet de seg i en hemmelig seremoni, og året etter fikk de sønnen Dimitri (6).

LES OGSÅ: - Ja, vi bor sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer