Khloé Kardashian:

- Veldig vanskelig

Innrømmer at det på et tidspunkt gikk for langt.

AVSLØRER: Khloé Kardashian legger ikke skjul på at hun ble besatt av å gå ned i vekt. Foto: Instagram / Khloé Kardashian
AVSLØRER: Khloé Kardashian legger ikke skjul på at hun ble besatt av å gå ned i vekt. Foto: Instagram / Khloé Kardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at realitystjernen Khloé Kardashian (38) har gått drastisk ned i vekt de seneste årene. Nå forteller hun til magasinet InStyle at det hele startet etter skilsmissen med Lamar Odom (43).

Eksparet giftet seg i 2009 etter at de bare hadde datet i én måned. Fire år senere tok derimot lykken slutt, og i 2015 søkte Kardashian offisielt om skilsmisse.

I intervjuet forteller 38-åringen at bruddet gikk hardt inn på henne, og hun visste ikke hvordan hun skulle håndtere det. Løsningen ble etter hvert at hun vendte seg til treningsstudioet.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Selvfølgelig, i begynnelsen må du komme over den kneiken med at det er veldig vanskelig, og at det er noe som er helt nytt for deg. Men jeg følte at jeg hadde oppnådd noe.

Videre forklarer realitystjernen at reisen hennes innen trening og kosthold ikke bare har vært en dans på roser. Før hun gikk ned 18 kilo, pleide hun nemlig å være helt besatt av tallet på vekten.

- Da jeg først begynte å trene, brydde jeg meg så mye. Kanskje det bare er sånn når man er yngre, for da tror jeg at du bryr deg veldig mye om vekten, men nå ser jeg ikke engang på den. Jeg synes det er veldig usunt, og har ikke gjort det på mange år. Det er bare et tall, deler hun.

Kardashian innrømmer at det som har holdt henne dedikert til å trene jevnlig, er å vite at hun har kontroll.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Jeg er en slags kontrollfreak, men i livet kan vi ikke kontrollere alt. Men på treningsstudioet, da vet jeg at jeg får noe ut av det. Jeg er stolt av å være en kontrollfreak - og elsker at jeg har den kontrollen.

LES OGSÅ: Hylles: - Det nye sexsymbolet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer