Amber Heard:

- Veldig vanskelig beslutning

Inngår forlik.

TAPTE RETTSSAKEN: Amber Heard tapte æreskrenkelseessaken mot eksmannen Johnny Depp. Nå forteller hun at hun har inngått forlik. Foto: Tom Brenner/Reuters/NTB
TAPTE RETTSSAKEN: Amber Heard tapte æreskrenkelseessaken mot eksmannen Johnny Depp. Nå forteller hun at hun har inngått forlik. Foto: Tom Brenner/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amber Heard (36) inngår forlik. Det melder hun selv på Instagram.

«Etter mye overveielse har jeg tatt en veldig vanskelig beslutning og valgt å inngå forlik i æreskrenkelsessaken mot meg av min eksmann», er blant det hun skriver.

«Det er viktig for meg å si at jeg aldri valgte dette. Jeg forsvarte min sannhet og ved å gjøre det ble livet mitt slik jeg kjente det ødelagt. Det jeg har blitt møtt med på sosiale medier er en forsterket versjon av måtene kvinner igjen møter motstand når de står frem».

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, stilte Amber Heard til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fikk flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

«Nå har jeg endelig en mulighet til å frigjøre meg fra noe jeg forsøkte å forlate for seks år siden, og på vilkår jeg kan godta. Men dette er ikke en innrømmelse. Dette er ikke en tilståelseshandling», understreker hun videre.

«Jeg tar denne avgjørelsen etter å ha mistet troen på det amerikanske rettssystemet, der mitt ubeskyttede vitnesbyrd fungerte som underholdning på sosiale medier».

Rettssaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (59) fant sted på våren tidligere i år, og fikk enorm oppmerksomhet i media.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard gikk på ingen måte ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at Heard tapte saken og må betale 100 millioner kroner til eksmannen.

Depp saksøkte Heard for æreskrenkelse.

LES OGSÅ: Ut mot Amber Heard

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer