Michael Schumacher

- Veldig trist

Tidligere Formel 1-kjører Johnny Herbert (59) kommer med ny melding om sin tidligere lagkamerat Michael Schumacher (54).

UKJENT: Få vet noe sikkert om helsetilstanden til Michael Schumacher. Foto: Andrew Hone/REX/NTB
UKJENT: Få vet noe sikkert om helsetilstanden til Michael Schumacher. Foto: Andrew Hone/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 havnet Michael Schumacher i koma etter en skiulykke i de franske alpene. Tyskeren skal ha fått hjerneskader som følge av ulykken, og har blitt holdt borte fra offentligheten av familien.

Svært få vet noe som helst om tilstanden til Schumacher.

Selv ikke Formel 1-legendens tidligere lagkamerat, Johnny Herbert, har fått klarhet i den mye omtalte tragedien.

- Det kommer aldri gode nyheter. Og bare det i seg selv er ikke godt nytt. Det er en fryktelig tanke at han fortsatt ikke er i nærheten av å være den Michael vi alle husker. Det er veldig trist, sier Herbert til Grosvenor Sport, sitert av den danske avisen B.T.

DEN GANG DA: Michael Schumacher og Johnny Herbert for Benetton Renault tilbake i 1995. Foto: Lat Photographic / REX / NTB
DEN GANG DA: Michael Schumacher og Johnny Herbert for Benetton Renault tilbake i 1995. Foto: Lat Photographic / REX / NTB Vis mer

Schumachers bror, Ralf Schumacher, er blant dem som har blitt rammet etter skiulykken for snart ti år siden. Siden den gang har Michael Schumachers helsetilstand vært et mysterium for de aller fleste.

- Da Ralf jobbet for Sky i Tyskland, møttes vi ofte. Ralf har måttet gjøre mange ting for og med familien etter det som skjedde med Michael, forteller Herbert til Grosvenor Sport.

BROR: Ralf Schumacher, broren til Michael Schumacher, jobber for Sky Sports. Foto: Hasan Bratic / SIPA / Shutterstock / NTB
BROR: Ralf Schumacher, broren til Michael Schumacher, jobber for Sky Sports. Foto: Hasan Bratic / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer

Han fortsetter:

- Ralf har blitt mer moden. Han er veldig annerledes nå enn han var som sjåfør. Han er en god person nå. Han har endret seg mye for å kunne håndtere situasjonen.

Michael Schumacher ble verdensmester i Formel 1 syv ganger før han la opp i 2012.

LES OGSÅ: Romantikk i racerfart?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer