Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

- Veldig «toxic»

Influenseren møtte fiskeren fra nord under «Farmen kjendis»-innspillingen i fjor sommer. Nå forteller hun om forholdet de etter hvert utviklet.

SNAKKIS: Tidligere i år var Sophie Elise Isachsens forhold til Isak Dreyer på «alles» lepper - nå forteller hun ærlig om hvordan hun opplevde det. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKIS: Tidligere i år var Sophie Elise Isachsens forhold til Isak Dreyer på «alles» lepper - nå forteller hun ærlig om hvordan hun opplevde det. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av året var det liten tvil om at en av de største snakkisene i hele landet var Sophie Elise Isachsen (27) og hennes relasjon til Isak Dreyer (28).

Duoen møttes da de begge to var deltakere i «Farmen kjendis», som ble vist på TV tidlig i år, men ble spilt inn i fjor sommer. På TV-skjermen kunne seerne se følelser utvikle seg - samtidig som mange visste at Isachsen hadde en samboer som ventet hjemme da hun reiste inn på gården. Det snakket hun om i forrige ukes episode av «Ida med hjertet i hånden»-podkasten.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Onsdag kom imidlertid del to av Ida Fladens samtale med 27-åringen, hvor hun for første gang deler åpenhjertig om forholdet til Dreyer og tiden etter de kom ut fra «Farmen»-gården.

- Rotete

Selv om det som skjedde under innspillingen i fjor sommer ikke ble vist på TV før i januar, begynte ryktene å svirre med en gang TV-kameraene ble slått av. Sladreappen Jodel hadde fått med seg at noe hadde skjedd, og da Isachsen kort tid etterpå bekreftet brudd med samboeren Kasper Kristoffersen, ble det full fyr på ryktebålet.

Influenseren legger ikke skjul på at det massive trykket fra folk rundt påvirket den relasjonen hun og Dreyer prøvde å bygge videre på. I episoden forteller hun at de inne på gården hadde lagt planer for hva de skulle gjøre da de kom ut, men at det ikke skulle bli like enkelt som først antatt.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Video: Luna Lea. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

Relasjonen ble preget av usikkerhet, avstand og dårlig kommunikasjon over telefon og melding.

- Det var bare veldig rotete. Dette er Isak sine ord, men vi har alltid vært veldig i utakt og det var aldri noen rytme etter vi kom ut, sier Isachsen.

- Såret meg

Utover i relasjonen til «Farmen kjendis»-duoen begynte det å florere videoer på TikTok av jenter som hevdet de hadde fått diverse meldinger fra Dreyer, noe som førte til nok en rykteflom.

Isachsen presiserer i podkasten at de var mye fram og tilbake og at det var vanskelig å fastslå når disse hendelsene kunne ha skjedd, men hun innrømmer at det var tøft.

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

- Jeg skal være ærlig å si at mye av det ble jeg såret av, men samtidig så tenkte jeg først og fremst på ham. (...) At han skulle bli offentlig ydmyket på den måten synes jeg var helt forferdelig. Jeg har tenkt mye på at Isak er ny i det å være kjent, og det gikk over natta og det er en helt ny verden. Ja, det er ting som har såret meg, men det er også mye jeg forstår. Jeg tenker ikke at han er et dårlig menneske på grunn av de tingene, fastslår Isachsen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer, uten å lykkes.

- Toxic

Nå begynner det å bli noen måneder siden Isachsen og Dreyer gjorde det slutt for siste gang, og ifølge henne har de ingen relasjon nå. Hun er uansett fast bestemt på at det ikke bare var dårlig mellom dem, selv om forholdet i seg selv ikke var holdbart.

- Vi hadde en veldig fin greie, men også en veldig «toxic» greie hvor det ble sånn at han gjorde noen ting mot meg, også tenkte jeg «nå skal jeg ta hevn og gjøre noe annet». Så det ble en veldig rar dynamikk.

VILLE MINNER OG SKANDALER: Kjendisene delte sine villeste minner da vi møtte dem på Aschehougs hagefest. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Tidligere i høst ble det kjent at Isachsen har en ny romanse på gang, og det med ingen ringere enn kjendissønn Ludvik Schanke Blunck (25). Det hele startet med at de ble observert kyssende på Aschehougs hagefest i august.

På en annen kjendisfest, nemlig Petter Stordalens Sommerro-åpning, lettet hun på sløret om flørten med Blunck.

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, fortalte Isachsen overfor TV 2 den gang.

LES OGSÅ: - Var kloremerker på veggen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer