Måns Zelmerlöw:

- Veldig tøft

Den svenske artisten og kona opplevde marerittet to ganger på kort tid. Nå snakker de ut på svensk tv.

TØFF TID: Artist Måns Zelmerlöw opplevde at kona Ciara mistet to ufødte barn på kort tid i fjor. Foto: NTB
TØFF TID: Artist Måns Zelmerlöw opplevde at kona Ciara mistet to ufødte barn på kort tid i fjor. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Måns Zelmerlöw (34) ble verdenskjent da han i 2015 gikk helt til topps i «Eurovision» med låta «Heroes».

I fjor fortalte han og kona Ciara Zelmerlöw (33) at de for andre gang det året hadde mistet et ufødt barn.

«Det har vært noen grusomme dager, så jeg vil bare fortelle om tausheten min. Dessverre har vi mistet vår lille baby. Dette er den andre «stille spontantaborten» vi har opplevd i år», skrev Ciara på Instagram i fjor sommer.

«Jeg håper virkelig dette innlegget ikke opprører eller tar motet fra kommende mødre. Det er så uvanlig for at dette skjer to ganger på rad på et sent stadium. Så ikke la dette innlegget gjøre deg bekymret, dette har bare ikke vært vårt år», delte hun videre.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Første gangen verst

I programmet «Tilsamman med Strömstedt» på svensk TV4 forteller nå paret om sine følelser rundt det som skjedde og om sin egen kamp i en tung tid.

- Vi har hatt to barn på gang. Det har gått 13 uker på begge to, så det har gått så langt at vi har trodd at det skulle gå bra, sier Måns Zelmerlöv i programmet, ifølge Expressen.

Han fortsetter:

- Det var veldig tøft. Første gangen var aller verst. Som mann er det vanskelig å sette seg inn i hva kvinner må gjennomgå. Hun har selvsagt et sterkere bånd til fosteret.

Til Jenny Strömstedt i TV4-programmet forklarer Ciara at hun og mannen har håndtert situasjonen på ulike måter.

Blir trist

- Det er ikke lett for menn - eller Måns - å forstå hva jeg går gjennom. Det er vanskelig, for jeg vil at han skal forstå det. Det var en tøff tid, erkjenner hun.

Hun er glad for at hun var så åpen overfor sine nærmeste, men også overfor allmennheten ved å legge ut innlegg på sosiale medier.

DELTE BABYNYHET: To år etter at han ble pappa for første gang ventet Måns Zelmerlöw og kona barn igjen. Men de mistet barnet. Vis mer

- Det gjør meg trist at så mange som har opplevd det samme ikke vil prate om det og kjenner seg ensomme. Derfor synes jeg det er viktig at vi gjør det, så vi kan bidra til at stigmaet rundt temaet forsvinner.

Det er mannen Måns helt enig i.

- Jeg er overveldet over responsen vi fikk og hvor vanlig dette er. Og at du og jeg, gjennom å fortelle vår historie, kan få andre til å gjøre det samme, sier Måns Zelmerlöw i «Tilsammans med Strömstedt».

34-åringen er fra før av far til sønnen Archie (5), som han har fra et tidligere forhold. Sammen med kona fikk han sønnen Albert (2) i 2018.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer