Justin og Hailey Bieber:

- Veldig skummelt

Justin Bieber uttaler seg om den skremmende hendelsen da kona fikk blodpropp i hjernen.

BLODPROPP: Forrige uke ble Hailey Bieber rammet av en blodpropp i hjernen. Nå uttaler ektemannen, Justin Bieber, seg. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB
BLODPROPP: Forrige uke ble Hailey Bieber rammet av en blodpropp i hjernen. Nå uttaler ektemannen, Justin Bieber, seg. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke kom beskjeden om at modell og kjendisdatter Hailey Bieber (25) hadde blitt hastet til sykehus. Hendelsen delte hun selv om på Instagram.

«Torsdag morgen satt jeg ved frokostbordet med ektemannen min og jeg fikk slagliknende symptomer og ble fraktet til sykehuset», skrev hun på story.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Ifølge stjernen ble det oppdaget en liten blodpropp i hjernen hennes, noe som gjorde at hun fikk lite oksygen. Hun skrev videre at blodproppen hadde passert på egen hånd, og at hun ble bra igjen i løpet av noen timer.

Ektemannen, Justin Bieber (28), har imidlertid holdt seg taus om den skremmende hendelsen - frem til nå. Det skriver blant andre People.

- Det var vært skummelt

Sangstjernen er for tiden på turné for albumet «Justice». Under en konsert i Denver onsdag kveld amerikansk tid benyttet han anledningen til å gi en helseoppdatering om kona.

OVERRASKER: Popstjernen Justin Bieber fikk merkelige valgmuligheter i «The Late Late Show with James Corden». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Det er rart hvordan livet overrasker deg noen ganger, og vi kan egentlig ikke kontrollere så mye (...) De fleste av dere har sett nyheten om kona mi. Hun er OK, hun har det fint, hun er sterk, sa 28-åringen fra scenen, til stor jubel fra publikum.

Talen har han også publisert til sine 224 millioner følgere på Instagram.

- Men det har vært skummelt. Dere vet, veldig skummelt. Men jeg vet at gud passer godt på henne, og det er en god ting, fortsetter han.

Han legger også til at han er takknemlig for å være sammen med fansen og at han får holde konsert, til tross for at det skjer mye i verden om dagen. Det er ikke kjent spesifikt hva han sikter til.

Stjerneparet innledet først et forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt. To år senere, 2018, ble paret gjenforent og året etter giftet de seg ikke bare én, men to ganger.

OVERRASKET: Justin Bieber brukte tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

LES OGSÅ: Slakter gave: - Tror jeg heller vil dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer