Linnéa Myhre og Emil Gukild:

- Veldig rar match

Letter på sløret om forholdet.

FORLOVET: Emild Gukild og Linnéa Myhre møttes under pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Emild Gukild og Linnéa Myhre møttes under pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer det ble kjent at influenser og forfatter Linnéa Myhre (32) og NRK-journalist Emild Gukild (30) hadde funnet kjærligheten.

Knapt et år senere, i mai, kunne Myhre dele den gledelige nyheten om at paret hadde forlovet seg. Det offentliggjorde hun på Instagram, hvor hun la ut et bilde av seg selv med en ring og teksten «Ja», etterfulgt av tre gråteemojis.

Siden de ble et par har de imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder forholdet deres, men nå røper Myhre hvordan hun og sportssjournalisten møttes.

Det gjør hun i podkasten «Ida med hjertet i hånden», som ledes av Ida Fladen (36).

Her kan hun fortelle at de har vært kjærester i omtrent halvannet år, og at deres bli kjent-fase startet under pandemien.

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flytta inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

- Det var internett som førte oss sammen, sier hun og legger til at man jo ikke kunne gå ut og møte hverandre i den perioden.

Visste ikke mye om hverandre

Gukild har gjennom årene som sportsjournalist i NRK blitt et ansikt mange kjenner igjen, men Myhre kan fortelle at hun ikke visste så mye om sin kommende forlovede da de først begynte å snakke sammen.

- Jeg hadde ikke så mye inntrykk av han, for det var en verden som jeg ikke er i. Altså, idrettskretser synes jeg er det kjedeligste i verden, så jeg har ikke blitt eksponert så mye for han - og motsatt også. Så det var nok egentlig ganske bra at vi ikke visste så mye om hverandre. Da har man ikke så mye fordommer, forklarer influenseren.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

Videre røper hun at det var en rar situasjon å date under korona-pandemien, fordi man kunne ikke møtes ute. Hun forklarer det som at det blir mye mer intimt å måtte møtes hjemme hos hverandre.

- Rar match

Myhre er tydelig på at hun har det veldig fint i forholdet med Gukild.

- Egentlig synes jeg at vi i utgangspunktet er en veldig rar match, men som på en måte fusjonerer sammen, vi utfyller hverandre og alt passer, som med venner og familie, sier hun og utdyper at hun følte seg hjemme i forlovedens vennekrets umiddelbart.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Se og Hør har forsøkt å få kontakt med Linnéa Myhre for en kommentar, foreløpig uten hell.

Etter at det i fjor ble kjent at de er et par har duoen delt minimalt om forholdet sitt. I et intervju med Dagbladet i juli i fjor uttalte Gukild at han ønsker å skjerme privatlivet fra offentligheten - og det gjelder også forholdet.

- Hvorfor jeg ikke ønsker å snakke om kjærlighetslivet mitt? Jeg har ikke noe behov for å prate om det som er privat, sa Gukild til avisen.

LES OGSÅ: - Like ille som utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer