Andrea Zeline Eriksen:

- Veldig mye tårer

Avslører detaljer fra den tredje sesongen av «Alle elsker David».

TUNG SESONG: Andrea Zeline Eriksen forteller at det vil bli en emosjonell og tung sesong av «Alle elsker David». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TUNG SESONG: Andrea Zeline Eriksen forteller at det vil bli en emosjonell og tung sesong av «Alle elsker David». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i den aller første sesongen av «Alle elsker David» at TV-seerne fikk bli kjent med David Eriksens (55) familie, deriblant datteren Andrea Zeline Eriksen (25).

Tidligere i år fortalte 25-åringen i Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone», at hun har fått mange frierbrev etter TV-suksessen. Det er med andre ord liten tvil om at hun har blitt en av favorittene.

I disse dager er hun aktuell med den tredje sesongen av familiens serie, og overfor Se og Hør avslører hun at det kommer til å bli en mer sårbar og emosjonell sesong enn tidligere.

LURTE «ALLE»: I forkant av premieren på sesong 3 av «Alle elsker David», kunne Hedvig Glestad og David Eriksen røpe at de løy til hele Norge for et halvt år siden. Video: Rød Løper/Jonas Hammer/Celina Morken/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Måtte trøste meg

I løpet av sesongen kommer nemlig kjendismanageren og Hedvig Sophie Glestad (30) til å gå gjennom et tøft brudd.

- Denne sesongen vil bli veldig «naken». Jeg vil jo si at pappa og Hedvig bærer denne såkalte nakenheten, og drar oss etter, forteller 25-åringen.

- Det kommer til å bli veldig mye tårer og ganske sårt.

- Dette gikk vel utover dere alle, siden dere er så nære?

- Ja, men vi fikk ikke vite om bruddet med en gang, og vi visste bare at de skulle ha en liten pause. Så skulle vi ut og spise middag, og da fortalte de oss at de hadde gjort det slutt.

SAMMENSVEISET: Lucas Zedine Eriksen, David Eriksen, Hedvig Sophie Glestad og Andrea Zeline Eriksen. Her er de avbildet sammen på pressetreffet til «Alle elsker David». Foto: Morten Eik / Se og Hør
SAMMENSVEISET: Lucas Zedine Eriksen, David Eriksen, Hedvig Sophie Glestad og Andrea Zeline Eriksen. Her er de avbildet sammen på pressetreffet til «Alle elsker David». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Det var veldig trist og da gråt jeg. Vi satt jo på en restaurant en torsdag kveld og alle måtte trøste meg. Jeg tror jeg er en håpløs romantiker, og trodde at alt kunne fikses. Så jeg la ikke så mye i den pausen de skulle ha, innrømmer kjendisdatteren.

Videre forteller Eriksen at hun tilbrakte mye tid sammen med Glestad etter bruddet. Selv om det var tøft for henne også, bestemte hun seg for å legge sine egne følelser til side:

- Det var egentlig bare å tenke «ok, greit, dette handler ikke om meg, så jeg må prøve å være en god støttespiller». Vi hang mye i tiden etter, og var sammen på Geilo i påsken, og Lucas var sammen med pappa på Hafjell. Vi delte oss på en måte opp, og det hjalp veldig.

KUTT: David Eriksen var ikke forberedt på at kjæresten Hedvig skulle begynne å gråte da han ringte hjem under en guttetur til Frankrike. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Avslørte ny kjæreste

Romantikken blomstrer riktignok på hjemmebane for 25-åringen. Tidligere i år avslørte hun i podkasten «Råning med Tone» at hun hadde fått seg ny kjæreste.

Videre kom det også frem at hun og kjæresten hadde flyttet sammen og blitt samboere.

- Når jeg snakker med andre om det så sier de sånn: «Det gikk fort», men så er jeg sånn: «Jeg skjønner at det gikk fort, men samtidig så føles det veldig, veldig rett» - og det er veldig hyggelig egentlig, forteller TV-profilen, og legger til at hun er svært lykkelig.

PIKANT: David Eriksen og Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

25-åringen legger ikke skjul på at hun setter pris på litt romantikk i hverdagen. Øverst på ønskelisten er det de små, hverdagslige oppmerksomhetene hun setter aller mest pris på.

- Den ene dagen så leiligheten helt forferdelig ut, og da jeg kom hjem så hadde han ryddet. Han visste at jeg hadde tenkt til å rydde den og gruet meg veldig til det, men så hadde han gjort det og bestilt inn litt mat - og det var veldig hyggelig. Jeg trenger ikke noe hokus pokus-greier, men de små hverdagslige tingene der man viser at man tenker på hverandre.

LES OGSÅ: - Det er ikke noe problem for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer