Tonje Frigstad:

- Veldig mange som har spørsmål

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forklarer militæruniformen og åpner opp om singeltilværelsen.

LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Blide Tonje Frigstad (22) fra Sørlandet ble kjent for det norske folk da hun var deltaker i fjorårets «Farmen», hvor hun endte opp på en andreplass.

I etterkant av livet på gården har hun rukket å gjøre en hel del andre ting. Blant annet blir hun å se i det nye reality-konseptet til TV 2, «Forræder», og hun har også vært vikar som programleder for «God Kveld Norge».

På Instagram har hun i det siste delt bilder av seg selv kledd i militæruniform, og Se og Hør tok derfor en prat med Frigstad for å høre mer.

- Jeg promoterer egentlig Forsvaret og førstegangstjenesten litt. Samarbeidet har ikke startet for fullt enda, men jeg har fått lov til å besøke ulike avdelinger og tjenester som Forsvaret tilbyr for å få de frem i lyset. Det er jo veldig mange som har spørsmål rundt Forsvaret, og veldig mange er nysgjerrige på min egen tid der.

SAMARBEID MED FORSVARET: Tonje Frigstad forteller at grunnen til at hun er å se i uniform er på grunn av et samarbeid med Forsvaret. Foto: Skjermdump Instagram/Tonje Frigstad
SAMARBEID MED FORSVARET: Tonje Frigstad forteller at grunnen til at hun er å se i uniform er på grunn av et samarbeid med Forsvaret. Foto: Skjermdump Instagram/Tonje Frigstad Vis mer

Sørlandsjenta tjenestegjorde nemlig selv i førstegangstjenesten og jobbet som fallskjermpakker på Rena. Frigstad vil promotere Forsvaret ettersom hun mener at hun selv vokste utrolig mye på året hun var der.

- Jeg ønsker å promotere Forsvaret for å vise hvor kult det kan være og at man kan klare det uansett kjønn, vekt, bakgrunn og lignende! I tillegg får et år i Forsvaret deg til å føle deg viktig og at du gjør noe for landet.

Som nevnt var Frigstad vikar i «God kveld Norge», og hun legger ikke skjul på at hun trivdes godt i rollen som programleder.

- Det å være programleder har jo egentlig alltid vært en drøm for min del. Det å bare bli kastet ut i det av «God Kveld Norge» var dødsgøy, så det er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre mer av. Jeg har kost meg veldig på de tingene jeg har fått gjøre, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

Kjæreste på gården

At det oppstår romanse på «Farmen»-gården har vi sett før, blant annet mellom influenser Sophie Elise (27) og fisker Isak Dreyer (28). Frigstad fikk selv opplevde litt bonderomantikk sammen med deltaker Simon Tronstad (23). Etter en god stund med spekulasjoner kunne de i desember avsløre at de offisielt hadde blitt kjærester.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad hadde en pågående flørt inne på «Farmen». Litt uti sesongen kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Knappe tre måneder senere meldte de begge at de hadde valgt å gjøre det slutt, og Frigstad kunne da forsikre Se og Hør om at det var ingen sure miner. Ifølge 22-åringen er det fortsatt god stemningen mellom dem.

- Det er en del kontakt. Nå bor vi jo begge i Oslo og er fortsatt gode venner. Vi kan fint henge sammen og vi har en god tone.

- Jeg trives godt som singel, men jeg utforsker ikke singellivet for fullt, ler hun.

Med mye TV-tid følger også en del oppmerksomhet, både på godt og vondt. Frigstad har i det siste delt noen av de rare spørsmålene hun får på sin Instagram-profil.

- Det renner inn mye rart, jeg må jo nesten bare le litt. Jeg tar meg ikke noe nær av det.

- Folk er jo sjarmerende, sier hun kryptisk, uten å gå noe nærmere inn på det.

LES OGSÅ: Har babynavn klare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer