Emilie «Voe» Nereng:

- Veldig mange opp- og nedturer

Letter på sløret om tiden etter bruddet.

BRUDD: Emilie Nereng og Torgeir Glomnes Johansen var sammen i en lengre periode. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Emilie Nereng og Torgeir Glomnes Johansen var sammen i en lengre periode. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I august ble det ble kjent at influenser Emilie «Voe» Nereng (27) og forloveden Torgeir Glomnes Johansen hadde gått hver til sitt, etter å ha vært samboere i mer enn seks år.

Nereng gjestet nylig podkasten «Wolfgang Wee Uncut», og der åpnet hun seg om tiden etter den brutte forlovelsen.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg har hatt veldig mange opp- og nedturer etter at jeg ble singel. Men jeg har faktisk prøvd å sette pris på det, og kjenne på at jeg lever, forteller hun til programleder Wolfgang Wee.

Nereng forteller at hun ser på det som et privilegium å få oppleve de oppturene og nedturene, fordi det får henne til å sette ekstra pris på oppturene når de kommer.

- Jeg liker jo å være blid og glad. Men jeg har lært meg at det er noe fint med å kjenne på de vonde følelsene.

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på «Kompani Lauritzen». Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Videre forteller den tidligere «Kompani Lauritzen»-deltakeren at det er et godt tegn at det er trist å gå gjennom et brudd.

- Det betyr at man har brydd seg om noen. Så det skal gjøre vondt.

Da Se og Hør møtte Nereng på premieren til «Ylvis i Sogn», kunne 27-åringen åpenhjertig fortelle at hun har det bedre nå.

- Jeg trives mer og mer i tilværelsen, og koser meg i ny leilighet som jeg har malt helt rosa - så det går bedre og bedre.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Gir seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer