Trine Lise Olsen:

- Veldig lykkelig

Komiker Trine Lise Olsen og kjæresten avslører gladnyhet.

SAMBOERE: Trine Lise Olsen og kjæresten Bjørn Terje Pay avslørte i april at de skulle bli samboere. Nå deler paret nok en gladnyhet. Foto: Privat
SAMBOERE: Trine Lise Olsen og kjæresten Bjørn Terje Pay avslørte i april at de skulle bli samboere. Nå deler paret nok en gladnyhet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I mai i fjor kunne komiker Trine Lise Olsen (45) avsløre at hun hadde fått napp på datingappen Tinder. På tidspunktet tok paret det rolig, og brukte sommeren på å bli bedre kjent.

I september bekreftet hun imidlertid at hun fremdeles var lykkelig forelsket - og at duoen hadde bestemt seg for å bli kjærester.

Kjærligheten blomstrer med andre ord for 45-åringen, som i april bestemte seg for å selge Oslo-leiligheten, til fordel for samboerskap med kjæresten i Asker.

Nå, to måneder senere, kan Olsen avsløre nok en gladnyhet.

Kjøpt hus

På Instagram kan nemlig Olsen fortelle at paret har kjøpt hus sammen.

«Hjelp vi har kjøpt hus!!!», skriver hun, til flere bilder, blant annet av Olsen og kjæresten som holder hver sitt «Til salgs»-skilt.

Ut fra resten av bildene å tolke står paret nå midt i oppussing. Overfor Se og Hør gir Olsen likevel inntrykk av å være ved godt mot.

- Til tross for at vi har begynt med oppussing, er vi foreløpig gode venner og veldig lykkelig, sier Olsen.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Hemmelighetsfull

Til tross for at Olsen støtt og stadig deler bilder av seg og kjæresten på sosiale medier, var hun lenge taus om navnet på sin utvalgte.

45-åringen omtalte lenge kjæresten som «B.T», uten at hun sa noe utover det. Rett før jul kunne hun imidlertid avsløre at hennes utvalgte heter Bjørn Terje Pay. Han driver med friidrett, og har blant annet vunnet VM i diskos for veteraner.

Olsen har tidligere uttalt til Se og Hør at grunnen til at hun valgte å holde kjærestens identitet «skjult», var fordi han ønsket å holde en lav profil i rampelyset.

45-åringen møtte som kjent Pay på Tinder, og det midt under pandemien. Ifølge Olsen var han den eneste av folk hun datet fra Tinder som tok avstandsreglene på alvor.

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, har hun tidligere fortalt Se og Hør.

LES OGSÅ: Britneys lillesøster bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer