- Veldig lei meg på alles vegne

Lisa Stokke mener hun har skuffet mange med den alt for tidlige exiten.

MYE JOBB: - Det som er synd - men som jo gjelder for alle artistene - er at jeg ikke har vært alene om å lage denne sangen. Veldig mange har bidratt, og jeg har betalt mye penger fra egen lomme for å finansiere plateinnspillingen, sier Lisa Stokke til
MYE JOBB: - Det som er synd - men som jo gjelder for alle artistene - er at jeg ikke har vært alene om å lage denne sangen. Veldig mange har bidratt, og jeg har betalt mye penger fra egen lomme for å finansiere plateinnspillingen, sier Lisa Stokke til Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag gikk årets første delfinale av Melodi Grand Prix av stabelen på NRK - fra Ørland. Der var Lisa Stokke (36) blant dem som skulle kjempe om å ta seg videre til den store finalen i februar - med låta «With Love».

Det klarte den vakre 36-åringen imidlertid ikke. Videre gikk nemlig Reidun Sæther, The Carburetors og Nora Foss Al-Jabri.

- Fantastisk å komme hjem
Nå er Lisa Stokke tilbake i England hos sin britiske ektemann Tim Jolly og barna Jasper (8) og Tallulah (3). Der lader hun batteriene etter en hektisk uke.

- Det var fantastisk å komme hjem til barna, selv om de selvfølgelig var lei seg på mine vegne. Jeg fortalte dem at vi jo likevel kan dra og se finaleshowet i Oslo, men fikk jeg bare «Hva er poenget?» til svar fra Jasper. Det viktigste var å få se mamma på scenen. Han er en lojal gutt, sier Stokke lattermildt til Se og Hør.

- Føler jeg har skuffet mange
Den flotte MGP-deltageren graver seg ikke ned til tross for en litt for tidlig exit fra NRK-programmet. Hun legger likevel ikke skjul på at følelsen av å ryke ut i Ørland var noe tung å svelge.

- Det som er synd - men som jo gjelder for alle artistene - er at jeg ikke har vært alene om å lage denne sangen. Veldig mange har bidratt, og jeg har betalt mye penger fra egen lomme for å finansiere plateinnspillingen. Det har kostet både penger og ressurser. Derfor er jeg veldig lei meg på alles vegne,  på de som har bidratt sine vegne. Jeg føler kanskje at jeg har skuffet mange som har jobbet hardt for meg, medgir hun.

Roser konkurrentene
Stokke understreker at hun langt fra er bitter, og at hun er full av respekt for samtlige artister hun konkurrerte med i den første delfinalen.
 
- Jeg tar dette med knusende ro, det er sånn konkurransen er. De som tok seg videre er veldig dyktige, og alle som deltok er flinke på hvert sitt felt, mener 36-åringen, som forteller at barna hennes ennå ikke har sett opptredenen hennes lørdag kveld.
 
- Men sønnen min ville nok digget The Carburetors, ler hun.
 
«Wildcard»-sjanse
Døren er likevel ikke helt lukket for Lisa Stokkes videre MGP-deltagelse av den grunn. Produksjonen skal nemlig - etter at den siste delfinalen er avholdt - plukke ut et såkalt «wildcard» blant de utstemte som likevel får delta i finalen. Muligheten for at dette blir henne selv, vil ikke Stokke spekulere i.
 
 - Men ville du takket ja hvis du fikk sjansen?
 
- Det får man jo eventuelt se på, det er jo mange artister som er med. Det tror jeg ikke jeg har lyst til å si så mye om, sier Lisa Stokke til Se og Hør.

Slo gjennom i London

Stokke skapte seg et internasjonalt navn i musikal-verdenen da hun i 1999 fikk hovedrollen i den enorme suksessen «Mamma Mia» på teaterscenen i London.

Tidligere denne måneden uttalte hun til Seher.no at hun synes det har vært en utfordring å være så mye borte fra barna når hun har tatt på seg jobber langt borte.

- Jeg bor i England, og alt er annerledes her. Her har man ikke billig barnehage og får ikke dekket noen ting. Det vil koste oss 10.000 kroner i måneden per barn for barnehageplass, og det har rett og slett ikke vært mulig. Derfor har jeg måttet være fulltidsmamma, sa Lisa til Seher.no den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tror MGP kan føre til Hollywood-karriere   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer