- Veldig kjipt å bli sparket fra NRK på grunn av dette

I sin nye kontroversielle musikkvideo simulerer Tooji sex ved alteret i en kirke. Nå skal dette ha fått konsekvenser.

STO FREM: Tooji Keshtkar mener avgjørselsen om å stå frem som homofil er den viktigste han noen gang har tatt.  Foto: Stella Pictures
STO FREM: Tooji Keshtkar mener avgjørselsen om å stå frem som homofil er den viktigste han noen gang har tatt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og tidligere MGP-deltager Touraj Keshtkar (28), bedre kjent som Tooji, sto mandag frem som homofil i et intervju med nettstedet Gaysir.no.

Det er gjennom kunstprosjektet og sangen «Father» at han velger å legge hemmelighetene til side.

- Jeg har alltid tenkt at min seksualitet er «nobody’s business but mine». Ingen heterofile trenger å dele hva de har av preferanser, så hvorfor må jeg? Derfor har jeg aldri svart på spørsmål fra pressen om det, forteller han til nettstedet.

I låtens musikkvideo simulerer Tooji at han har sex med en mannlig prest ved alteret til Frogner kirke - noe som nå skal ha fått konsekvenser for sangeren.

Som gjest i NRKs Dagsrevyen mandag kveld, hevder nemlig Tooji at han har fått sparken fra NRK, skriver Kjendis.no.

- Jeg har definitivt møtt mye motstand i denne prosessen, det var jo veldig kjipt å bli sparket fra NRK på grunn av dette. Samme prosjektbeskrivelse som jeg ga til kirken, ga jeg også til NRK, sier han, ifølge nettstedet.

Dette betyr at Tooji ikke blir å se i jobben som MGP jr-programleder, hvor han har vært de siste tre årene, i november.

- Det var litt kjipt at grunnlaget for at jeg fikk sparken var at det ikke var forenlig med å være et forbilde for barn, sier.

NRK avviser at Tooji fikk sparken

NRKs underholdningsredaktør, Charlo Halvorsen, bekrefter overfor VG at Tooji slutter i kanalen, men hevder at artisten selv har tatt valget om å slutte.

– At han har fått sparken, er selvfølgelig ikke riktig. Det var et valg han selv gjorde, sier han til VG.

Videre forteller NRK-sjefen at de gjerne ville ha Tooji som programleder, men at hans nye musikkvideo gjorde det vanskelig.

– Denne hadde et eksplisitt seksuelt innhold, som ikke var forenlig med å lede et barneprogram. Lanseringen av denne videoen var også samtidig som vi skulle lansere finaledeltagerne i MGP junior.

– Tooji fikk valget mellom å lede MGP junior eller satse på musikken – og han valgte å satse på musikken, forteller Halvorsen til nettstedet.

Se musikkvideoen her:

 

LES OGSÅ: Tooji tar et oppgjør med ryktene

 

 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer