<strong>ÅPNER OPP:</strong> «Riverdale»-skuespilleren Cole Sprouse åpner opp om hva han synes om bruddryktene som har svirret de siste månedene. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: «Riverdale»-skuespilleren Cole Sprouse åpner opp om hva han synes om bruddryktene som har svirret de siste månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cole Sprouse:

- Veldig irritert over bruddryktene

«Riverdale»-skuespilleren åpner opp om hva han mener om spekulasjonene rundt bruddet.

Publisert

Den siste tiden har «Riverdale»-kollegaene Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22) skapt overskrifter i media som følge av deres angivelige brudd.

Duoen spiller hverandres romantiske motparter i den populære Netflix-serien, men har også funnet kjærligheten utenfor skjermen. De blir ofte omtalt som et hett par i Hollywood.

Spekulasjonene ble særlig forsterket etter at de begge befant seg på messen Comic-Con i San Diego i slutten av juli - hvor det var tydelig at skuespillerne holdt god avstand fra hverandre.

<strong>«RIVERDALE»-PAR:</strong> Cole Sprouse og Lili Reinhardt spiller i samme serie, men har også funnet tonen utenfor skjermen. Foto: NTB Scanpix
«RIVERDALE»-PAR: Cole Sprouse og Lili Reinhardt spiller i samme serie, men har også funnet tonen utenfor skjermen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cole Sprouse og Lili Reinhart har sådan ikke kommentert ryktene direkte, men en kilde nær paret skal angivelig ha bekreftet bruddet. De valgte derimot å dele hver sin Instagram-post med en kryptisk beskjed til følgerne sine, som bare forsterket mystikken rundt hele bruddsituasjonen.

«SISTE NYTT: En pålitelig kilde har bekreftet at ingen av dere vet en dritt», freste Reinhart på sin Instagram-konto.

Sprouse var heller ikke nådig i sitt innlegg på Instagram. Han skrev følgende:

«UTEN SIDESTYKKE: Cole Sprouse og Lili Reinhart konsumerer kjøttet til «pålitelige kilder» for å komme nærmere deres bakkantinske sexkult».

Det har vært en forvirrende tid for nysgjerrige fans, men nå tar Sprouse endelig bladet fra munnen i et nylig intervju med Entertainment Tonight.

Veldig irritert

På arrangementet «Power of Young Hollywood», arrangert av det amerikanske bransjebladet Variety tirsdag 6. august, ble skuespilleren intervjuet på den røde løperen. Her ble han spurt om alt fra fotografering til «Friends»-reboot. Han ble også spurt om ryktene rundt bruddet.

Han ble innledningsvis spurt om hvordan han tilbrakte bursdagen sin, og deretter spurt hva han følte om alle ryktene som svirret.

- Veldig irritert. Jeg bryr meg egentlig ikke, det er naturen i bransjen vår.

Som en reaksjon på Instagram-innleggene, fortsatte Sprouse:

- Man må ha det litt gøy med hele situasjonen. Jeg tenker at det er en del av det man melder seg opp til, men så lenge man kan holde det lett og gøy så går det fint.

<strong>BRANSJEFEST:</strong> Sprouse ble intervjuet i anledning bransjefesten Power of Young Hollywood tirsdag. Her avbildet med Camila Cabello som også var tilstede. Foto: NTB Scanpix
BRANSJEFEST: Sprouse ble intervjuet i anledning bransjefesten Power of Young Hollywood tirsdag. Her avbildet med Camila Cabello som også var tilstede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da han ble spurt om innlegget Reinhart postet på Instagram, der et selvlaget dikt fulgte med, opplyste han at han ikke har planer om å gjengjelde hyllesten ved hennes kommende bursdag.

- Jeg er ingen poet. Jeg skriver ikke, men jeg skal finne på noe vakkert.

Kjærlighetsdikt

Til fansens store glede kan det altså se ut til at det ikke er noe hold i ryktene, og at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom de to unge skuespillerne. Innlegget Reinhart postet i anledning Sprouses bursdag forsterket dette.

Lili Reinhart tok nemlig nylig til Instagram for å dele et kjærlig innlegg i anledning Coles 27 årsdag. Til et bilde av bursdagsbarnet delte stjernen et hjertefølt innlegg.

«Jeg prøvde å finne et dikt som jeg kunne sende deg. Fordi ordene mine sviktet meg. Jeg søkte, men jeg fant ikke noe som var bra nok. Alle kjærlighetsdiktene der ute får det ikke riktig. Ingen andre sine ord kan noensinne passe. De har ikke visst hvilken lykke det er å elske deg», skrev 22-åringen.

<strong>KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER:</strong> Det kan altså se ut til at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom de to unge skuespillerne. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Det kan altså se ut til at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom de to unge skuespillerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen var i ekstase over bursdagshilsenen, og flere har uttrykket sin lettelse over at paret angivelig fortsatt er kjærester.

- Hjertet mitt eksploderte akkurat, kommenterte en av følgerne.

- Det kalles kjærlighet, baby. For et sterkt par, kommenterte en annen.

- Jeg tror de fortsatt dater, kommenterte en tredje med to emojier med hjerter i øynene.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Hemmelighetsfulle

Stjerneparet har ikke direkte bekreftet eller avkreftet bruddryktene, men liker tilsynelatende å holde fansen på pinebenken. De er kjente for å være nokså private rundt forholdet sitt.

Se dette innlegget på Instagram

“Leave all your belongings and evacuate.”

Et innlegg delt av Lili Reinhart (@lilireinhart)

I intervjuet de gjorde med W Magazine tidligere i år snakket duoen blant annet om forskjellene mellom dem som kjærester, privat og på tv.

- Vi kjemper ikke mot ideen om at folk grupperer oss sammen, noe som skjer veldig ofte. Vi anerkjenner at vi er i et forhold, men det er bare en liten del av hvem vi er. Vi har våre egne separate identiteter, fortalte Reinhart, før hun var litt mer tydelig om forholdet:

- Først ville jeg ikke at vi skulle holde det hemmelig. Men, nå som vi er x antall år (inn i forholdet journ. anm), setter jeg pris på at det er så privat. Ingen vet noe før vi er klare til å fortelle.

Når tv-paret er klare til å fortelle hva som egentlig har foregått - eller foregår - på innsiden av forholdet, vites altså ikke.

LES OGSÅ: - Kom over naken­bildene, pappa!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer